Vahvistamme kotimaan myyntiorganisaatiotamme ja haemme aluemyyntipäällikköä tiivisteliiketoimintaan

Työskentelet aktiivisesti kotimaan teknisen myynnin, erityisesti prosessi- ja kemianteollisuuden sekä niitä palvelevien jälleenmyyjien parissa. Työsi painopiste on olemassa olevien asiakkuuksien kautta tehtävässä myyntityössä, mutta vähintään yhtä tärkeää on uusien asiakkaiden aktiivinen etsiminen. Päätuotteinasi toimivat erilaiset staattiset ja dynaamiset tiivisteet sekä tiivistämiseen liittyvät oheistuotteet. Tuoteratkaisujen ohella myynnissä korostuvat entistä enemmän erilaisten palvelukokonaisuuksien tarjoaminen ja kehittäminen. Kauppojen koko vaihtelee yksittäisistä pienkaupoista mittaviin vuosisopimuksiin. Menestyksen tueksi tarjoamme alan tunnetuimpiin lukeutuvan brändin verkostoineen ja huipputuotteineen sekä osaavat ammattilaiset.

Myyntialue tarkentuu sopivan ehdokkaan toiveiden mukaiseksi, mahdollistaen työn tekemisen joustavasti kotoa tai konttorilta käsin. Sijaintipaikkasi olisi mieluiten pk-seutu, mutta myös entisten Itä-Suomen läänin tai Oulun-Läänin alue on mahdollinen. Myynnin onnistuminen varmistetaan riittävällä määrällä asiakastapaamisia, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja -halukkuutta.

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa sekä kokemusta teollisuuden toimintaympäristöstä ja tarpeista, mutta tärkeintä on halu tehdä töitä ja menestyä. Koulutamme ja perehdytämme sinut yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta edellytämme valmiuksia ja kykyä tehdä aktiivista asiakaskeskeistä myyntiä. Sinulla on kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset asiakassuhteet avainhenkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat lukea tilanteita päätöksenteon eri vaiheissa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Henkilönä olet sosiaalisesti älykäs vastuullinen tekijä, joka hakee aktiivisesti ja pitkäjänteisesti tulosta. Positiivinen palveluasenne pitää pystyä säilyttämään hankalissakin tilanteissa, koska se on menestyvän myyjän tärkein ominaisuus ja kasvun perusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, esiintymiskykyä sekä halua oppia jatkuvasti uutta. Varmistat lupaustesi pitämisen ja asioiden loppuun saattamisen yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen roolin, jossa pääset johtamaan ja kehittämään omaa työtäsi. Meillä kannustetaan kokeilemaan rohkeasti uusia ideoita ja näin kehittämään omaa sekä koko organisaation osaamista.

Palkkauksen suhteen olemme joustavia ja voimmekin rakentaa yhdessä sinua parhaiten motivoivan palkkausmallin.

Tule tekemään, menestymään ja viihtymään tiimiin, jossa hyvän työilmapiirin merkitys yksilön ja organisaation menestymiseen ymmärretään. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Halminen, puh. 0500 637 877 tai miika.halminen(at)klinger.fi

Hakuohjeet: Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla miika.halminen(at)klinger.fi