Haemme Huoltoasentajaa

22.10.2021

Haemme yrityksellemme huoltoasentajia nuorekkaaseen tiimiimme

Tehtäväsi sisältävät merkintälaitteiden asennusta, huoltoa ja koulutusta. Asiakaskuntamme on laaja ja monipuolinen. Työtehtäviisi kuuluu testausta, korjausta, laitteistojen kokoonpanoa ja huoltoja niin asiakkaillamme ympäri Suomea, kuin toimipisteessämme Masalassa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Keuruun huoltopisteessämme.

Odotamme sinulta:

Vähintään asentajan koulutusta (sähkö tai mekaniikka). Vaikka arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista töistä, niin voit olla vasta urasi alussa ja tärkeintä onkin halu ja motivaatio oppia uutta. Valitsemamme henkilö saa kattavan koulutuksen laitteisiin ja työtehtävään ja alussa työskentely tapahtuu työparin kanssa.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi). Vähintään B-luokan ajokorttia sekä valmiutta matkatöihin ja joustoihin.

Tarjoamme sinulle:

Vakaan, mielenkiintoisen ja vakituisen päivätyön innovatiivisessa organisaatiossa, vastuullisen tehtävän sekä mukavan työyhteisön tuen. KLINGERillä sinun on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi.

Palkkaus sopimuksen mukaan ja kiinteän palkan lisäksi sinulle maksetaan henkilökuntabonus tuloksen mukaan. Henkilöstöetuina myös sairaskuluhoitovakuutus, kattavat liikuntamahdollisuudet, Edenred kulttuuri/liikuntaetu sekä lounas- ja puhelinetu.

Etsitkö uusia haasteita ja tuntuuko tehtävänkuvaus mielenkiintoiselta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, mahdollisimman pikaisesti tai viimeistään 30.11.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa tekninen päällikkö Riku Ajanti puh. 050 559 4648, riku.ajanti@klinger.fi

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@klinger.fi

Voit myös hakea paikkaa tästä (Linkki aukeaa uuteen välilehteen)