KLINGER Finland ja Universal Robots yhteistyöhön

27.02.2024

KLINGER Finland Oy ja tanskalainen Universal Robots (UR) ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa UR-cobottien myynnin ja integroinnin pakkaavan teollisuuden lavaus ja tuotemerkinnän automatisointitarpeisiin.

Cobotit ovat yhteistyörobotteja, jotka eivät tarvitse ympärilleen turva-aitoja ja säästävät näin lattiatilaa. Yhteistyörobotit on suunniteltu siten, että ne voivat toimia ihmisen kanssa samassa työtilassa. Siksi kaikenkokoisten yritysten on nyt helpompihyödyntää automaatiota, ja tämän takia yhteistyörobotit ovatkin olleet käänteentekeviä lukuisissa käyttökohteissa. Ensimmäiset lavaus-cobotit asennetaan KLINGER Finlandin asiakkaille kevään 2024 aikana.


”KLINGERin erinomainen ymmärrys asiakkaiden tarpeista, loistava palvelu ja laadukkaat tuotteet ovat taanneet kestävää menestystä vuodesta toiseen. On suuri kunnia päästä olemaan osana lisäarvon tuottamista KLINGERin asiakkaille. KLINGER tulee olemaan keskeinen osa Universal Robotsin ratkaisuntarjontaa Suomessa.”, toteaa Miikka-Pekka Jokinen Universal Robotista.

”UR:n cobotit ovat erinomainen lisä KLINGERin monipuoliseen ja laadukkaaseen pakkaavalle teollisuudelle suunnattuun ratkaisutarjontaan. On hienoa tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä innovatiivisen markkinajohtajan kanssa ”, iloitsee KLINGERin Jari-Pekka Eskelinen tyytyväisenä.

Universal Robotsin missio on mahdollistaa automaatio kaikille, kaikkialla. Cobotit kehitetään ja valmistetaan Tanskan Odensessa ja niitä on otettu käyttöön ympäri maailman jo yli 75 000. UR on selkeä markkinajohtaja ja edelläkävijä – uudet viidennen sukupolven cobotit ovat vieneet yhteistyörobotiikan jälleen uudelle tasolle.

Lisätietoja:
Jari-Pekka Eskelinen, KLINGER Finland Oy, jari-pekka.eskelinen@klinger.fi, 040 486 7786
Miikka-Pekka Jokinen, Universal Robots A/S, mpjo@universal-robots.com, 040 905 1765