Länsi-Suomen tiivisteasiakkaille on tiedossa parempaa palvelua

17.02.2022

KLINGER Finland Oy ja MaTina Oy ovat aloittaneet yhteistyön Länsi-Suomen alueen tiivisteasiakkaiden palvelun parantamiseksi. Yhteistyön tuloksena pystymme palvelemaan Länsi-Suomen tiivisteasiakkaita entistä nopeammin ja joustavammin. Toimitukset jopa saman päivän aikana ja sovittaessa 24/7. Uusi palvelumalli ei kilpaile nykyisen monikanavaisen palvelutarjonnan kanssa, vaan se vastaa ensisijaisesti ennakoimattomiin palvelutarpeisiin.

Palvelutuotteena on aluksi uniikki KLINGER® top-chem 2000 modifioitu PTFE-tiiviste. Sen on markkinoiden ainoa tiivistemateriaali, jonka lujitteena on käytetty piikarbidi-materiaali. Tämän ansiosta sillä on parhaat ominaisuudet kaikista markkinoiden PTFE-tiivisteistä. Top-chem 2000 on ainoa PTFE-tiiviste, jonka mekaaniset ominaisuudet ovat riittävät käyttökohteissa, joissa on yli 200 °C lämpötila. Top-chem 2000 ei vaadi jälkikiristystä kuten muut PTFE-levytiivisteet. Tiivisteellä on erinomainen kemiallinen kestävyys vahvoille hapoille ja emäksille sekä erinomaiset mekaaniset ominaisuudet korkeissa lämpötiloissa ja paineissa.

Top-chem 2000 soveltuu kaikille teollisuudenaloille ja kaikille väliaineille sulia alkalimetalleja lukuun ottamatta. Monikäyttöisyytensä vuoksi materiaalia käytetään laitoksien yleis- ja ongelmanratkaisutiivisteenä. Tällöin varastoitavien tiivistenimikkeiden lukumäärä pystytään minimoimaan ja saatavuus sekä toiminnan helppous paranee merkittävästi. KLINGER® top-chem 2000 on ainoa Fire Safe -sertifioinnin saanut PTFE-tiiviste ja lisäksi se on blow-out testattu. Top-chem 2000 toimii parhaiten korkeilla pintapaineilla.

Tulevaisuuden suunnitelmana laajempi valikoima

Palvelua kehitetään asiakkaidemme tarpeiden mukaan entistä palvelevampaan ja asiantuntevampaan suuntaan kestävyys- ja kannattavuusperiaatteita noudattaen. Seuraava todennäköinen kehitysaskel on laajentaa valikoimaa KLINGER® MLX -materiaalilla, joka on viimeisimmän tuotekehityksen tulos. Materiaali täyttää ydinvoimakohteiden ja TA-Luft vaatimukset ja on käsiteltävyydeltään erinomainen. Materiaalilla voikin korvata minkä tahansa valmistajan grafiittitiivistemateriaalit olivat ne sitten folio- tai metallilevyvahvikkeella – siis täydellinen yleistiiviste, jolla voidaan minimoida eri varastoitavat grafiittilaadut.

Voit vertailla eri tiivisteiden ominaisuuksia Center of Sealing Technologyn sivustolla: gasketdata.org/PTFE

Lisätietoja

KLINGER Finland Oy, Axel Barman, myyntipäällikkö, tiivisteet@klinger.fi
MaTina Oy, Matti Salminen, toimitusjohtaja, matti.salminen@matina.fi

KLINGER Finland Oy on teknisen kaupan ratkaisutoimittaja. Laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta. Olemme harjoittaneet liiketoimintaa jo vuodesta 1940 lähtien. Tänä päivänä KLINGER Finland työllistää noin 100 henkilöä. Toimisto-, tuotanto- ja varastotilamme sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. Olemme osa kansainvälistä KLINGER-konsernia.

MaTina Oy on vuonna 1997 perustettu, Nakkilassa Porin lähellä toimiva metallialan alihankinta yritys. MaTina on erikoistunut haastavien metallien, kuten kuparin ja alumiinin käsittelyyn ja työstämiseen. MaTinan henkilöstö omaa korkean koulutustason ja laaja-alaisen metallialan kokemuksen. Yritys on tällä hetkellä Länsi-Suomen johtava alihankintayritys haastaville ja monipuolisille metallitöille, joissa tarvitaan ajoittain myös tiivisteitä.