Pohjois-Suomen tiivisteasiakkaille on tiedossa parempaa palvelua

09.02.2022

KLINGER Finland Oy ja Lapin Vesileikkaus LaVe Oy ovat aloittaneet yhteistyön Pohjois-Suomen tiivisteasiakkaiden palvelun parantamiseksi. Yhteistyön tuloksena Pohjois-Suomen tiivisteasiakkaita palvellaan entistä nopeammin ja joustavammin. Toimitukset saadaan perille jopa saman päivän aikana ja joustava palvelu toimii sovittaessa 24/7. Uusi palvelumalli ei kilpaile nykyisen monikanavaisen palvelutarjonnan kanssa, vaan se vastaa ensisijaisesti ennakoimattomiin palvelutarpeisiin.

Palvelutuotteena on aluksi uniikki KLINGER® top-chem 2000 modifioitu PTFE-tiiviste. Sen on markkinoiden ainoa tiivistemateriaali, jonka lujitteena on käytetty piikarbidi-materiaali. Tämän ansiosta sillä on parhaat ominaisuudet kaikista markkinoiden PTFE-tiivisteistä. Top-chem 2000 on ainoa PTFE-tiiviste, jonka mekaaniset ominaisuudet ovat riittävät käyttökohteissa, joissa on yli 200 °C lämpötila. Top-chem 2000 ei vaadi jälkikiristystä kuten muut PTFE-levytiivisteet. Tiivisteellä on erinomainen kemiallinen kestävyys vahvoille hapoille ja emäksille sekä erinomaiset mekaaniset ominaisuudet korkeissa lämpötiloissa ja paineissa.

Top-chem 2000 soveltuu kaikille teollisuudenaloille ja kaikille väliaineille sulia alkalimetalleja lukuun ottamatta. Monikäyttöisyytensä vuoksi materiaalia käytetään laitoksien yleis- ja ongelmanratkaisutiivisteenä. Tällöin varastoitavien tiivistenimikkeiden lukumäärä pystytään minimoimaan ja saatavuus sekä toiminnan helppous paranee merkittävästi. KLINGER® top-chem 2000 on ainoa Fire Safe -sertifioinnin saanut PTFE-tiiviste ja lisäksi se on blow-out-testattu. Top-chem 2000 toimii parhaiten korkeilla pintapaineilla.

Tulevaisuuden suunnitelmana laajempi valikoima

Palvelua kehitetään asiakkaidemme tarpeiden mukaan entistä palvelevampaan ja asiantuntevampaan suuntaan kestävyys- ja kannattavuusperiaatteita noudattaen. Seuraava todennäköinen kehitysaskel on laajentaa valikoimaa KLINGER® MLX -materiaalilla, joka on viimeisimmän tuotekehityksen tulos. Materiaali täyttää ydinvoimakohteiden ja TA-Luft-vaatimukset ja on käsiteltävyydeltään erinomainen. Materiaalilla voikin korvata minkä tahansa valmistajan grafiittitiivistemateriaalit olivat ne sitten folio- tai metallilevyvahvikkeella – siis täydellinen yleistiiviste, jolla voidaan minimoida eri varastoitavat grafiittilaadut.

Voit vertailla eri tiivisteiden ominaisuuksia Center of Sealing Technologyn sivustolla: gasketdata.org/PTFE

Lisätietoja

KLINGER Finland Oy, Axel Barman, myyntipäällikkö, tiivisteet@klinger.fi
Lapin Vesileikkaus LaVe Oy, Markus Ahokas, toimitusjohtaja, info@lave.fi

KLINGER Finland Oy on teknisen kaupan ratkaisutoimittaja. Laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta. Olemme harjoittaneet liiketoimintaa jo vuodesta 1940 lähtien. Tänä päivänä KLINGER Finland työllistää noin 100 henkilöä. Toimisto-, tuotanto- ja varastotilamme sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. Olemme osa kansainvälistä KLINGER-konsernia.

Lapin Vesileikkaus LaVe Oy tarjoaa materiaalista riippumatonta levyleikkausta. Varastostamme löytyy levytavaraa kattavasti; S355-, kulutus-, ruostumattomat- ja haponkestävät teräkset. Myös alumiinit, kuparit, kumit, muovit ja vanerit. Nopea palvelumme on valttimme, sillä pystymme dynaamisen hinnoittelun ansiosta hienosäätämään työjonoamme todellisen tarpeen mukaan ja leikkeitä on mahdollista saada jopa samalle päivälle.