Tiivisteet

Öljyn- ja kaasuntuotanto- sekä jalostusprosesseissa vuodottomuus ei ole pelkästään tavoite, se on vaatimus. Tiivisteillämme mahdollistat prosessiesi tehokkuuden samalla noudattaen ympäristö-, turvallisuus- ja viranomaisvaatimuksia.

» Ratkaisuja öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden yleisimpiin tiivistämistarpeisiin:

KLINGER Maxiflex  KLINGER Maxiprofile  KLINGER SLS  KLINGER PSM KLINGER Milam
 KLINGER Maxiflex  KLINGER Maxiprofile  KLINGER SLS  KLINGER PSM KLINGER Milam
KLINGER Metallirenkaat Punostiiviste KLINGER K3222 Hitsaussuojakankaat
Metallitiivisteet Grafiitti- ja hiilipunostiivisteet Hitsaussuojakankaat Koeponnistettu metallitiiviste

 


Venttiilit

Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyvät sopivat tuotteen kaasulle, palaville nesteille sekä kemikaaleille. Puhuttaessa räjähdys- ja palovaarallisesta teollisuuden alasta on laitteiden turvallisuus ja luotettavuus ensisijaista. Öljyn- ja kaasuntuotannon laitoksilla ATEX – ja Fire Safe standardien vaatimukset ovat tärkeitä huomioon otettavia kohtia. Ympäristöystävällisyyden, kuten myös turvallisuuden, näkökulmasta hajapäästöjen TA -Luft ja ISO 15848 vaateet ovat myös yksi huomioon otettava osa-alue.

» Ratkaisuja öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden yleisimpiin venttiilitarpeisiin:

DRW Kiilaluistiventtiili PN25 hitsauspäin Valve 3437 Takaiskuventtiili A552 ID 1042995 A11 ACOR 311F AS pitkin hitsauspain DN200 EVS 01
Kiilaluistiventtiilit Istukkaventtiilit Takaiskuventtiilit Palloventtiilit Läppäventtiilit

 


Murtokalvot ja räjähdyssuojaus

Tuotteillamme suojaat henkilöstösi ja sovelluksesi räjähdyksiltä ja paineen aiheuttamilta purkauksilta. Murtokalvo tasaa esimerkiksi  kemiallisessa prosessoinnissa muodostuneen ylipainetilan.

» Ratkaisuja öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden sovellusten paineentasaukseen ja räjähdyssuojaukseen:

Murtokalvot S90  Rajahdyssuojaus lajitelma  Tukahdutusjärjestelmä IPD
Murtokalvot Räjähdyssuojaus Tukahdutusjärjestelmät

Kameravalvonta

Valvontakameravalikoimastamme löytyy kamerat, tallentimet ja monitorit öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden tarpeisiin. Pystymme räätälöimään järjestelmän asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä koko tehtaan valvonnan uusiminen tai 4 kameran paikallisen prosessin valvonta yhdellä näytöllä. Teollisuuteen jo vuosikymmeniä toimittamamme Ag Neovon SX-ja RX- sarjan metallikuoriset turvanäytöt soveltuvat 24/7 käyttöön. Monitorit ovat edullisia elinkaariajattelumallilla, pitkän käyttöikänsä kautta. Valikoimastamme löytyvät esimerkiksi analogiset HD, IP ja HD-SDI järjestelmän kamerat, joilla kaikilla on omat soveltuvimmat käyttökohteensa.

Esimerkkeinä jäähdytettävät tulipesäkamerat, näkölasin lävitse katselua varten tai lieriön pinnankorkeuden osoittimen visuaalinen etävalvonta kameralla, sekä ATEX luokitellut kamerat.


Kalibrointi

Prosessien mittaaminen ja monitorointi mahdollistaa tuotannon optimoinnin ja paremman hallinnan. Näiden avulla saadaan parannettua tuotantolaitoksen tehokkuutta ja toimintaa. Mittalaitteiden tarkkuudesta ja luotettavuudesta on järkevää huolehtia säännöllisellä kalibroinnilla.

» Ratkaisuja öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden yleisimpiin kalibrointisovelluksiin:

 Sika kalibrointi  Sika-painepumppu
Lämpötilakalibraattori Painepumput