Tiivisteet

Öljyn- ja kaasuntuotanto- sekä jalostusprosesseissa vuodottomuus ei ole pelkästään tavoite, se on vaatimus. Tiivisteillämme mahdollistat prosessiesi tehokkuuden samalla noudattaen ympäristö-, turvallisuus- ja viranomaisvaatimuksia.

» Ratkaisuja öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden yleisimpiin tiivistämistarpeisiin:

     
 KLINGER Maxiflex  KLINGER Maxiprofile  KLINGER SLS  KLINGER PSM KLINGER Milam
Metallitiivisteet Grafiitti- ja hiilipunostiivisteet Hitsaussuojakankaat Koeponnistettu metallitiiviste

 


Venttiilit

Räjähdys- ja palovaarallisia alueita, vuodottomuus vaatimus. Huomioitava ATEX- ja Fire-Safe-standardien vaatimukset. EN- ja ANSI-standardin mukaiset.

» Ratkaisuja öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden yleisimpiin venttiilitarpeisiin:

Kiilaluisti Istukka Takaisku Pallo Läppä

 


Murtokalvot ja räjähdyssuojaus

Tuotteillamme suojaat henkilöstösi ja sovelluksesi räjähdyksiltä ja paineen aiheuttamilta purkauksilta. Murtokalvo tasaa esimerkiksi  kemiallisessa prosessoinnissa muodostuneen ylipainetilan.

» Ratkaisuja öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden sovellusten paineentasaukseen ja räjähdyssuojaukseen:

   
Murtokalvot Räjähdyssuojaus Tukahdutusjärjestelmät

Kameravalvonta

Valvontakameravalikoimastamme löytyy kamerat, tallentimet ja monitorit öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden tarpeisiin. Pystymme räätälöimään järjestelmän asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä koko tehtaan valvonnan uusiminen tai 4 kameran paikallisen prosessin valvonta yhdellä näytöllä. Teollisuuteen jo vuosikymmeniä toimittamamme Ag Neovon SX-ja RX- sarjan metallikuoriset turvanäytöt soveltuvat 24/7 käyttöön. Monitorit ovat edullisia elinkaariajattelumallilla, pitkän käyttöikänsä kautta. Valikoimastamme löytyvät esimerkiksi analogiset HD, IP ja HD-SDI järjestelmän kamerat, joilla kaikilla on omat soveltuvimmat käyttökohteensa.

Esimerkkeinä jäähdytettävät tulipesäkamerat, näkölasin lävitse katselua varten tai lieriön pinnankorkeuden osoittimen visuaalinen etävalvonta kameralla, sekä ATEX luokitellut kamerat.


Kalibrointi ja instrumentointi

Prosessien mittaaminen ja monitorointi mahdollistaa tuotannon optimoinnin ja paremman hallinnan. Näiden avulla saadaan parannettua tuotantolaitoksen tehokkuutta ja toimintaa. Mittalaitteiden tarkkuudesta ja luotettavuudesta on järkevää huolehtia säännöllisellä kalibroinnilla.

» Ratkaisuja öljy-, kaasu- ja petrokemianteollisuuden yleisimpiin kalibrointi- ja instrumentointisovelluksiin:

   
Kenttälaitteet Lämpötilakalibraattori Painepumput