Tiivisteet

Paperi- ja sellutehtaissa on useita vaiheita ja kemiallisia prosesseja, jotka vaativat tiivistämisen erikoisosaamista. Tiivisteiden on kestettävä ankaria teollisia olosuhteita, kuten syövyttäviä väliaineita sekä korkeita pyörimisnopeuksia. Valikoimassamme on juuri oikea ratkaisu jokaiseen prosessin vaiheeseen.

» Ratkaisuja paperi-, sellu- ja sahateollisuuden yleisimpiin tiivistämistarpeisiin:

     
PTFE-tiivisteet Metallitiivisteet Kuitutiivisteet Telantiivisteet

 


Venttiilit

Venttiilivalikoimastamme löytyy oikea tuote paperi- ja selluteollisuuden eri työvaiheisiin, kuten puun- ja massankäsittelyyn, kaustisointiin ja valkaisuun. Erikoisosaamisemme alalta on erittäin vahva, ja KLINGER Finlandin toimittamia venttiileitä löytyykin paperi- ja sellutehtaista ympäri maailmaa.

» Ratkaisuja paperi-, sellu- ja sahateollisuuden yleisimpiin venttiilisovelluksiin:

 
Sulku- ja säätöventtiilit Varoventtiilit

Murtokalvot ja räjähdyssuojaus

Tuotteillamme suojaat henkilöstösi ja sovelluksesi räjähdyksiltä ja paineen aiheuttamilta purkauksilta. Murtokalvo tasaa sovellukseen muodostuneen ylipainetilan esimerkiksi valkaisujärjestelmässä tai kemiallisessa prosessoinnissa. Paperi- ja sellutehtaissa sekä sahoilla on olemassa räjähdysvaara, sillä räjähdykseen tarvittavat kolme elementtiä (pöly, ilma ja sytytys) ovat läsnä monissa sovelluksissa. Räjähdyssuojauksella minimoit potentiaalisen räjähdyksen aiheuttamat vauriot.

» Ratkaisuja paperi-, sellu- ja sahateollisuuden sovellusten paineentasaukseen ja räjähdyssuojaukseen:

 
Murtokalvot Räjähdyssuojaus

Kalibrointi

Prosessien mittaaminen ja monitorointi mahdollistaa tuotannon optimoinnin ja paremman hallinnan. Näiden avulla saadaan parannettua tuotantolaitoksen tehokkuutta ja toimintaa. Mittalaitteiden tarkkuudesta ja luotettavuudesta on järkevää huolehtia säännöllisellä kalibroinnilla.

» Ratkaisuja paperi-, sellu- ja sahateollisuuden yleisimpiin kalibrointisovelluksiin:

   
Lämpötilakalibraattori Painepumput

 


Tuotemerkintä

Ratkaisuillamme varmistat pysyvät merkinnät puutavaraan, jopa huokoisille materiaaleille. Oikeilla musteilla merkinnät kestävät jopa puun erilaiset jälkikäsittelyt. Valikoimassamme on lisäksi sopivat laitteet ja materiaalit erilaisten paperituotteiden yksilöimiseen ja merkintään.

» Ratkaisuja paperi-, sellu- ja sahateollisuuden yleisimpiin tuotemerkintätarpeisiin:

 Mustesuihkukirjoittimet


Prosessinvalvonta

Pystymme räätälöimään järjestelmän asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli sitten kyseessä koko tehtaan valvonnan uusiminen tai 4 kameran paikallisen prosessin valvonta yhdellä näytöllä. Selluteollisuudessa jo vuosikymmeniä käytössä olleet Ag Neovon SX- ja RX- sarjan metallikuoriset turvanäytöt soveltuvat 24/7 käyttöön.

Monitorit ovat edullisia elinkaariajattelumallilla, pitkän käyttöikänsä kautta. Valikoimastamme löytyvät mm. analogiset HD, IP ja HD-SDI järjestelmän kamerat, joilla kaikilla on omat soveltuvimmat käyttökohteensa.

 


Koneautomaation anturit ja moottorit

 

» Ratkaisuja paperi-, sellu- ja sahateollisuuden yleisimpiin koneautomaatiosovelluksiin:

     
Lineaarianturit Kulma-anturit Voima-anturit Askelmoottorit