Fujifilm SX800 pitkän etäisyyden valvontakamera

SX800 on varustettu 40x optisella zoom-objektiivilla, joka kattaa laajan polttovälivalikoiman 20 mm: stä laajakulmapäässä ja 800 mm:n telepäässä. Sitä on täydennetty 1,25-kertaisella digitaalisella zoomilla, jotta saavutetaan pitkän kantaman valvonta, joka vastaa 1000mm polttoväliä.

Erittäin tehokkaat kuvanvakaajajärjestelmät

Uusi kuvanvakaajajärjestelmä

Fujifilm SX800 yhdistää optisen kuvanvakaamisen (Optical Image Stabilizer OIS) ja elektronisen kuvanvakaajan (Electronic Image Stabilizer EIS) kompensoimaan tarkasti kameran tärinän, jonka tyypillisesti aiheuttavat tuulet ja jalustan värähtelyt kameran asennuspaikassa. Järjestelmä on erityisen tehokas kuvattaessa ultrapitkällä teleobjektiivilla, joka on altis pienellekin värinälle.

Tehokas elektroninen kuvanvakaaja EIS

(EIS)-tilassa SX800 käyttää 32 megapikselin kuvasensorin koko kuvapintaa, elektroniseen kuvanvakaukseen, täyden teräväpiirtotarkkuuden (1920 x 1080) varmistamiseksi ja tuottaa siten korkealaatuista kuvaa. Yhdistelmäkäyttö optisen kuvanvakaajan (OIS) kanssa parantaa myös kuvanvakautusjärjestelmän kestävyyttä huomattavasti.

Uusien laitteistojen käyttö

SX800  tarkka gyro-anturi tunnistaa tarkasti minuuttivärähtelyt, joita ei aiemmin voitu havaita. Äskettäin kehitetyn voimakkaan lineaarimoottorin käyttö tarjoaa edistyneen tarkkuuden ja seurannan.

Uusi keraaminen helmilaakerointijärjestelmä

SX800 optinen kuvanvakaaja käyttää ainutlaatuista keraamisilla helmillä toteutettua järjestelmää. Äärimmäisen tarkkuudella työstetyt keraamiset helmet minimoivat kitkan ja vastuksen, jolla saavutetaan edistynyt reagointikyky ja erinomainen kestävyys kuvanvakautuksessa.

Nopea automaattitarkennusjärjestelmä

Sensorin vaiheentunnistus autofocus

Kamerassa on vaiheen ilmaisimeen perustuva anturi, jolla mitataan automaattitarkennusta. Sen lisäksi SX800 tarjoaa kontrastiin perustuvan automaattitarkennuksen, jossa järjestelmä havaitsee korkean kontrastin alueet ja säätää tarkennusta automaattisesti optimaalisen tarkennuksen aikaansaamiseksi

Takana oleva tarkennusmekanismi

Rear Focus -mekanismin käyttö on vähentänyt tarkennuslinssiryhmän painoa merkittävästi. Tämä on myös lisännyt dramaattisesti tarkennuksen nopeutta ja mahdollistaa  jatkuvan tarkennuksen. Käyttäjät voivat valita vaihtoehdoista ”Jatkuva tarkennus”, ”Pika AF” ja ”Manuaalinen tarkennus” kameran käyttöolosuhteiden mukaan.

Kuvankäsittelytekniikka

Heikot valaistusolosuhteet

Erittäin herkän anturin käyttö ja edistyksellinen kuvakohinan vaimennus tarkoittavat, että SX800 pystyy kuvaamaan selkeää kuvaa minimaalisella kohinalla, jopa hämärässä.

Udun vaimennus

SX800 käyttää ainutlaatuista kuvantamistekniikkaa tuottamaan eloisat selkeät hämärtyvät kuvat, jotka johtuvat valon hajaantumisesta ilmassa olevien sumupisaroiden ja pölyn kanssa.

Lämpöväreilyn vähentäminen

SX800 käyttää ainutlaatuista kuvankäsittelytekniikkaa vähentämään ilmakehän lämpötilojen suuresta erotuksesta johtuvan kuumuuden hämärtävää vaikutusta, jotta koko kuva olisi helpompi nähdä.

Yksinkertaistettu asennus

Kamerat sisäänrakennetulla linssillä

Perinteiset valvontajärjestelmät vaativat takafokuksen säätämistä asennettaessa linssiä kameraan, sekä suuri määrä kaapeleita eri toimintoihin. Sisäänrakennetun linssin omaava SX800 toimitetaan optimaalisesti säädettynä maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Rakenne eliminoi myös monimutkaisten johdotusten tarpeen, mikä vähentää merkittävästi miestunteja asennuksen yhteydessä.

Kestävyys

Uusi muotoilu edistyneellä tukevuudella ja siirrettävyydellä

SX800: n alumiinista puristettu runko on erittäin jäykkä ja poikkeuksellisen kestävä. Koteloon voidaan kiinnittää kantokahva * yläreunassa oleviin ruuviaukkoihin kuljettamisen helpottamiseksi.

* FUJIFILM ei tarjoa kantokahvaa.

Linkki valmistajan sivuille: Fujifilm SX800
Tilausnumero: EMFU8000    Fujifilm SX800 pitkien etäisyyksien erikoiskamera
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Olli Turtiainen, Tuoteryhmäpäällikkö

Kameravalvonta ja mittalaitteet

+358 10 400 1296

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen