Vampire RF mini video tallennin

Vampire RF on erittäin pienikokoinen digitaalinen videonauhuri laadukkaalla digitaalisen stereoäänen lähetyksellä. Pakkaus sisältää tallentimen / lähettimen, jossa on kaksisuuntainen radiomoduuli ja kompakti kannettava ohjaus / vastaanotinyksikkö. Sen ominaisuudet tekevät siitä yhteensopivan laitteen, joka on suunniteltu ainutlaatuisiin sovelluksiin reaaliaikaiseen äänensiirtoon. Vampire RF tarjoaa myös laajan valikoiman asetusvaihtoehtoja monipuoliseen käyttöön ja säätöihin.

Vampire RF: n kotelo on valmistettu korkealaatuisesta alumiinipohjaisesta yhdisteestä (CERTAL), jossa on mattamusta pinta. Sen mitat ovat 74 x 53 x 13mm, paino sisältää akun (90 grammaa).

Videosignaalia käsitellään laadukkaalla koodekilla Motion JPEG 2000 -standardi, mikä luo tallenteita suurella yksityiskohtien runsaudella, jotka mahdollistavat yksittäisten kehysten helpon muokkaamisen tai kaappaamisen. Tallenteet tallennetaan yksittäisinä AVI-tiedostoina päivämäärän ja aikatietojen kanssa. Tallenteita voi toistaa suoraan tavallisella PC: llä ilman, että tarvitsee kopioida tietoja kortin muistista tai muuntaa datamuotoa.

Vampire RF tarjoaa turvallisen langattoman äänensiirron reaaliajassa. Vastaanotin voi suorittaa etävalvonnan ja / tai nauhoittaa ääntä sekä lähetin- että vastaanottolaitteissa. Kaukosäädin paniikkipainikkeella yhdistettynä langattomaan viestintään antaa täyden valvonnan tilanteesta säilyttäen samalla turvallisuuden.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: