Maatutkajärjestelmät

TEHOKASTA ALUEVALVONTAA TUTKAJÄRJESTELMÄLLÄ
Maatutka valvoo tehokkaasti aluettasi ja kertoo välittömästi liikehdinnöistä kohteessa.  Tutkat ovat suunniteltu valvomaan teollisuuskohteita, varastoalueita, viranomaiskohteita ja vesistöjä. Järjestelmä näyttää karttapohjalla kohteen liikehdinnät ja se antaa hälytystiedot eteenpäin sekä ohjaa kamerat kääntymään automaattisesti kohteeseen. Maatutkaan voidaan asettaa useita erilaisia hälytysalueita ja hälytysominaisuuksia. Tutka toimii maastossa, kaupungissa ja merellä.

Käyttöönotto on helppoa ja tämä onkin täydellinen valvontatekniikka niin pieniin kuin isoihinkin valvonta-alueisiin. Tutka ei anna vääriä hälytyksiä kohteessa olevista liikkuvista objekteista kuten puista ja pensaista. Tutkasta on saatavana eri malleja.

Yhdellä tutkalla voidaan valvoa esim. 20:n lämpökameran kattama alue. Toimii vesi- ja lumisateen, sekä sumun läpi tunnistaen liikkuvat kohteet aina toimintasäteensä rajoille asti. Helppo liittää olemassa oleviin verkkoihin PoE (Power over Ethernet) kytkinten avulla. Erinomainen esim. laitoksiin, sähköasemille sekä matkapuhelinverkon tukiasemille.

Tutka kontrolloi kääntyvää speed dome kameraa. Kamera kääntyy automaattisesti alueella liikkuvaan kohteeseen. Tutka ohjaa kameraa seuraamaan liikkuvaa kohdetta. Tutka havaitsee pienet lennokit jopa 550 metrin korkeudesta.

Lisätietoja:

Olli Turtiainen, Tuotepäällikkö
Gsm. 050 560 1813

Sähköpostit on muotoa: etunimi.sukunimi@klinger.fi
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Olli Turtiainen, Tuoteryhmäpäällikkö

Kameravalvonta ja mittalaitteet

+358 10 400 1296

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen