Murtokalvot ja räjähdyssuojaus


Murtokalvot

Murtokalvo on ei-mekaaninen ylipaineen tasauslaite, joka tasaa ylipaineen ennaltamääritellyssä turvallisessa kohdassa, kun paine nousee yli sen kestämän arvon. Murtokalvojen tarkkuus perustuu metallien ominaisuuksien ja käyttäytymisen ymmärtämiseen. Käyttäytyminen perustuu metallin suorituskykyyn eri lämpötiloissa (korkeista lämpötiloista kryogeeniseen), sen reaktioon jännitettynä tai puristuksessa, ja sen rikkoutumiseen erityyppisten paineistavien väliaineiden (kaasut ja nesteet) vaikutuksesta. On ehdottoman tärkeää, että sovelluksen ominaisuudet ja altistumistekijät tunnetaan, kun siihen valitaan oikeanlaista murtokalvoa. Murtokalvoja voidaan käyttää joko yksinään tai yhdessä varoventtiilin kanssa.

Myyntimme neuvoo mielellään sovellukseesi sopivan murtokalvon valinnassa!


Räjähdyssuojaus

Teollisissa prosesseissa on usein pölyräjähdysvaaran riski. Sovelluksissa, joissa tulenarkaa materiaalia kuljetetaan, suodatetaan, lämmitetään, jauhetaan tai suihkutetaan hienojakoisessa muodossa, voi yhdistyä räjähdyksen aiheuttavat kolme elementtiä: pöly + ilma + sytytys. Kun nämä elementit pääsevät kosketuksiin suljetussa ja suojaamattomassa tilassa, deflagraatio voi aiheuttaa välittömän ylipaineen ja räjähdyksen.

Riskinarvioinneissa tyypillisesti suositellaan, että mahdollisiin räjähdyksiin varaudutaan erilaisilla toimenpiteillä laitoksen kunnossapidon investoinneista suojauslaitteistoon. Suojauslaitteistoa valittaessa on huomioitava prosessilaitteiden ja toimitilojen rajoitukset sekä ympäristö ja budjetti, jotta suojauslaitteistolla saavutetaan työturvallisuuden takaava taso.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme soveltuvan räjähdyssuojauksen valinnassa!


Päämiehemme BS&B Safety Systems on murtokalvojen ja räjähdyssuojauksen edelläkävijä yli 80 vuoden kokemuksella.

Lisätietoja päämiehemme kotisivuilta.


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen