Digitaaliset piirturit

Kehämäiset käyräpiirturit
Honeywell kehämäiset käyräpiirturit soveltuvat etenkin eräprosesseihin. Kehämäinen käyräpiirturi esittää koko erän toiminnan tietyllä aikayksiköllä, yhdestä tunnista aina 31 päivään asti. Kehämäisen käyräpiirturin etuna on myös helppo arkistointi ja kopiointi viitteiksi. Nauhapiirturiin verrattuna kehäpiirturilla on lyhyempi kalibroitu kaavion leveys.

 

Paperittomat piirturit
Honeywellin X-sarjan paperittomat piirturit tarjavat joustavuutta, turvallisuutta ja edistyksellisiä verkottumisominaisuuksia. eZtrend, Minitrend, Multitrend ja DR Graphic piirtureiden etuihin kuuluvat mm. helppo konfigurointi, etälukeminen ja -hallinta, kosketusnäyttö navigoinnissa, suuren kapasiteetin tallennustila, kustomoitu näyttö, diagnostiikka, ohjelmistotuki.

 

TrendManager Software Suite
Trendview:n luotettavat paperittomat piirturit ja ohjelmistot tekevät tallennuksesta helppoa ja tuovat datan helpommin saataville päätöksentekoa varten. TrendManager Software Suiteen kuuluu standardi TrendViewer-ohjelmistopaketti, edistyksellisemmän tiedon analysoinnin ja tallennuksen TrendManager Pro -ohjelmisto,  täysin verkkotietoinen TrendServer Pro -ohjelmisto viestintään tallentimien kanssa, ja Screen Designer -ohjelmisto kustomoitujen näyttölayouttien suunnittelemiseen. Edullisuus, joustavuus ja käyttäjäystävällisyys nostaa Trend-tuoteperheen muiden edelle.


Myynti

Tatu Lastikka, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1233

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero: