Tasotiivisteet

KLINGER® on maailman johtava tiivistelevyjen tutkija, kehittäjä ja valmistaja. Olemme tunnettuja siitä, että tuotteemme ja palvelumme edustavat aina korkeinta mahdollista laatua ja luotettavuutta.

Yleisimmät teollisuuden laippatiivisteet ovat kuitutiivisteitä. Kemikaalikohteissa yleisin laippatiivistemateriaali on PTFE. Monikäyttöistä PTFE laippatiivistettä käytetään myös, kun halutaan standardoida laitoksen tiivistevalikoima mahdollisimmat suppeaksi. Korkeammilla lämpötiloilla käytetään grafiitti- ja keraamisia micatiivisteitä. Korkeammilla paineilla käytetään semimetalli, metalli ja spiraalitiivisteitä.

PTFE-tiivistevalikoimamme (KLINGER top-chem) on maailman laadukkain, erityisesti uniikki ja ylivertainen top-chem 2000, jolle ei löydy vastaavaa tuotetta markkinoilta. Muut tuoteperheen tuotteet (KLINGER top-chem 2003, 2005 ja 2006) täydentävät valikoimaa erityisratkaisuiden osalta. Muita tunnettuja PTFE-tiivistemateriaalejamme ovat KLINGER soft-chem ja KLINGER top-chem 2000 soft. Valikoimaamme kuuluu myös paljon muita yleisesti käytettyjä PTFE-tiivistemateriaaleja.

Kuitutiivistevalikoimamme (KLINGERsil) on laaja ja koostuu erittäin korkealaatuisista lasikuitu-, hiilikuitu- ja aramidikuitutiivisteistä. Saatavana on myös metalliverkolla vahvistettuja kuitutiivisteitä sekä HNBR sidosmateriaalilla valmistettuja tiivisteitä vaativimpiin sovelluksiin.

Grafiittitiivistettä on saatavana laaja valikoima verkko- tai foliovahvikkeella. Yleisimmin käytettyjä tuotetyyppejä on kolme (PSM, SLS ja PDM). Valikoimaamme kuuluu myös paljon muita yleisesti käytettyjä grafiittitiivistemateriaaleja.

KLINGER semimetalli- ja metallitiivisteet käsittävät viisi eri tiivistetyyppiä. Yleisimmin käytetty tiivistetyyppi on spiraalitiiviste esim. KLINGER Maxiflex ja toiseksi yleisimmin käytetty tiivistetyyppi on kampaprofiilitiiviste esim. KLINGER Maxiprofile. Täysmetallitiivisteitä (RTJ), metallivaippatiivisteitä ja aallotettuja metallitiivisteitä käytetään vain erikoissovelluksissa.

KLINGER Kumimetallitiivisteet tarjoavat erinomaisen ja kätevän vaihtoehdon puhtaille kumitiivisteille, joita on vaikea asentaa erityisesti suurille tiivistepinnoille. Yleisimmät materiaalivaihtoehdot ovat EPDM, NBR ja FKM. Tiivisteitä on saatavilla eri profiileilla ja rakenteilla esim. KNS on helppokäyttöinen tiiviste suurillakin tiivistehalkaisijoilla.

Tarrapintaisia tiivistenauhoja on kolmea eri tyyppiä. Tiivistenauhoja käytetään erittäin suurilla tai monimutkaisilla tiivistepinnoilla yleisimmin kiireellisissä huoltotilanteissa. KLINEGR Sealex on tunnetusti teollisuuden yleistiivistenauha, KLINGER Top-Flon multi on vaativimpien kohteiden ongelmanratkaisija ja KLINGER grafiittiteippi on yleistiivistenauha korkeille lämpötiloille.

Kumitiivisteitä on saatavana yleisimmistä materiaaleista kuten NBR, SBR, EPDM, Silikoni ja FKM.

Muita toimittamiamme tasotiivistelaatuja ovat mm. KLINGER tiivistepaperi, KLINGER kumikorkki, erilaiset elastomeerit, muovit, huopa, kirjekuoritiivisteet sekä muut markkinoiden yleisimmät tiivistemateriaalit.

Tarjoamme myös erilaisia erikoismateriaaleja kuten eristeet, kulumissuojat ja roiskesuojat. Ota yhteyttä tiivisteet@klinger.fi, tai puhelimitse 010 400 1011 jos tarvitset lisätietoja.

KLINGER® tiivistemateriaalien luotettavuus ja turvallisuus taataan valmistusta ohjaavilla ISO 9001 laatustandardin mukaisella laadunvalvontajärjestelmällä ja ISO 14001 ympäristösertifikaatilla. Koko tuotantoprosessi noudattaa sovittuja standardeja ylittäen korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Lisätietoa Klinger Dichtungstechnik / gasketdata.org
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen