Akselitiivisteet

Pyörivien akselien tiivisteitä käytetään suojaamaan pyöriviä koneenosia joko käyttöainetta tai sisä- ja ulkopuolista epäpuhtautta vastaan. Oikeantyyppisen tiivisteen valinta riippuu käyttöparametreista, kuten käyttöaineesta, käyttölämpötilasta, kehänopeudesta, paine-erosta ja ympäristöolosuhteista ilmapuolella.

Valikoimastamme löytyy kaikki vakiomittaiset ja -tyyppiset akselitiivisteet sekä kaikki perinteiset materiaali kuten NBR ja FPM/FKM. Valikoimasta löytyy myös metallivahvisteiset akselitiivisteet. Metallivahvisteiset akselitiivisteet soveltuvat kohteisiin, joissa vaaditaan tiivisteiltä suurempaa kehänopeuden ja lämpötilan kestoa.

NBR Nitriilikumi on yleisimmin käytetty tiivisteen huulimateriaali, jolla on hyvä mineraali- ja kasvisperäisten öljyjen kesto, kulutuskestävyys ja joustavuus. Aine sopii käytettäväksi myös epäorgaanisten aineiden, emästen ja happojen kanssa edellyttäen, että liuokset ovat laimeita ja lämpötilat kohtuulliset.

Käyttölämpötila-alue: -20 +120°C.

FPM / FKM Fluorikumi FPM (DIN ISO 1629) / FKM (ASTM D1418)
(trade name: Viton® Du Pont-Dow Elastomer)

Fluorikumi sopii käytettäväksi nimenomaan korkeissa lämpötiloissa ja se kestää hyvin öljyjä, polttoaineita ja liuottimia. Sitä ei suositella käytettäväksi pienen molekyylipainon estereiden tai eettereiden, ketonien tai amiinien kanssa. Fluorikumi sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa muut elastomeerit kuluvat tai haurastuvat nopeasti.

Varoitus! Palava fluorikumi muodostaa myrkyllistä kaasua. Palanutta fluorikumia on käsiteltävä kuten syövyttävää ainetta.

Käyttölämpötila-alue: -18+220°C

 

Akselitiivisteisiin liittyen ota yhteyttä tiivisteet@klinger.fi, tai puhelimitse 010 400 1011
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen