Punostiivisteet

Punostiivisteitä käytetään muun muassa keskipako- ja mäntäpumpuissa, venttiileissä, sekoittajissa, jauhimissa sekä suodattimissa. Punostiivisteen tarkoitus on tiivistää pyörivä tai kääntyvä akseli. Punostiivistettä kutsutaan myös poksitiivisteeksi tai poksinauhaksi.

KLINGERin tuotevalikoima kattaa kaiken taloudellisista perinteisistä punostiivisteistä korkealaatuisiin PTFE-punostiivisteisiin. Korkealaatuisissa punostiivisteissä hyödynnetään uusinta valmistustekniikkaa ja tuotteet pystyvätkin vastaamaan modernin nesteenkäsittelyjärjestelmän korkeimpia vaatimuksia.

KLINGER-punostiivistemateriaalit on valmistettu korkealaatuisimmista raaka-aineista ja niitä on saatavana monenlaisina yhdistelminä sovellusten ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Varastoimme yleisimpiä laatuja ja kokoja kattavasti, mutta erikoistoimituksetkin pystytään toimittamaan ripeästi.

Oikean tiivistemateriaalin valinta on kriittisen tärkeää laitteen ja prosessin luotettavan toiminnan kannalta. Tämän vuoksi on tärkeä valita kohteeseen parhaiten soveltuva tiivistemateriaali. KLINGER Finland Oy:n tekninen tuki tarjoaa apua materiaalien valinnassa ja sovellusten arvioinnissa. Ota yhteyttä tiivisteet@klinger.fi, tai puhelimitse 010 400 1011.

Staattisista tiivisteistä poiketen punostiivisteitä käytetään dynaamisissa käyttökohteissa, kuten pyörivissä ja edestakaisin liikkuvissa laitteissa. Punostiiviste tiivistää nestemäisiä tai kaasumaisia aineita erilaisissa paineissa ja lämpötiloissa. Punostiiviste on joustava ja se kompensoi erilaista liikettä. Punostiivisteen valinnan näkökulmasta materiaali, kyllästys ja valmistusprosessi ovat ratkaisevia luotettavan tiivistämisen kannalta.

KLINGER tarjoaa kattavan materiaalivalikoiman eri sovelluksiin kuten grafiitti, PTFE, aramidi jne. Tiivisteitä on saatavilla metritavarana tai asennusvalmiina muotoon puristettuina paketteina.
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen