Egraflex Steelflon Waveline WLP

Etsitkö tiiveintä mahdollista ratkaisua vedylle tai muille kaasuille/nesteille, joka minimoi päästöt ja säästää rahaa? Waveline WLP® kilpailee tiiveydessä ainoastaan hitsaussauman kanssa. Tämä tiiviste asettaa uudet standardit matalille päästöille tiivistettäessä myrkyllisiä, ympäristölle haitallisia tai yksinkertaisesti kalliita kaasumaisia väliaineita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan tiivistysstrategiaan, jossa tavoitteena on alin mahdollinen päästötaso. Waveline WLP® on jopa tuhat kertaa tiiviimpi kuin perinteinen kuitutiiviste ja sata kertaa tiiviimpi kuin spiraalitiiviste.

Levyn sisärakenne koostuu useista 0,5 mm paksuisista, erittäin korkean puhtausasteen grafiittikerroksista sekä 0,05 mm paksuisista 1.4571 teräsfoliokerroksista. Tiivisteen pinta on valmistettu 1.4571 teräslevystä, joka on päällystetty 0,05mm paksulla PTFE-kerroksella. Tiiviste on täysin liimaton.

  • Markkinoiden tiivein, alkaen 10 N/mm² vuototasolla 0,0001 mg/s m (DIN 28090-1)
  • Erittäin alhaiset päästöt ympäristönsuojelun, turvallisuuden ja taloudellisuuden kannalta (VDI-direktiivin 2440 luonnoksen mukaisesti) sekä erittäin alhaisen pinta- ja läpivuodon ansiosta.
  • Täyttää vuototasovaatimukset VDI-direktiivin 2440 ja TA Luft -mukaisesti
  • Blow-out -turvallinen
  • Soveltuu laitoksen yleistiivisteeksi hyvän kemiallisen keston ansiosta
  • Ei havaittavissa olevaa kylmävirumaa
  • Nopeasti vaihdettavissa, ei tartu tiivistepintoihin PTFE-pinnoitteen ansiosta

Katso video YouTubessa:

Gasketdata.org testitulokset:

https://www.gasketdata.org/en/KLINGER-A.W.-Schultze-GmbH/Egraflex-Steelflon-Waveline-WLP/detail/2/

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen