KLINGER® Sealex

KLINGER® Sealex on luotettava kokoonpuristuva PTFE-tiivistenauha, jossa on asennusta helpottava tarttuva liimapinta.

Klingerin kehittämän valmistusmenetelmän ansiosta Sealex on 100%:n puhdasta PTFE:tä. Valmis tuote on pehmeää, voimakkaasti kokoonpuristuvaa ja ryömykestävää säilyttäen kuitenkin myös PTFE:n ainutlaatuiset ominaisuudet. Tämä ominaisuusyhdistelmä tarjoaa käyttäjälle yleispätevän ja luotettavan tiivisteen, joka pitää pintansa kaikkein vaikeimmissakin tiivistysolosuhteissa.

Käyttökohteet
KLINGER® Sealex -tiivistenauhaa voidaan käyttää kaikkialla, missä tarvitaan pitkäaikaista ja huoltovapaata tiivistystä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat lasiliitokset; muoviset, kumiset tai lasitetut laipat; lasikuituvahvisteiset säiliöt ja laipat; savu- ja kaapelikanavat; tuuletus- ja ilmastointikanavat; keraamilaipat; lämmönvaihtimet; pumppujen ja kompressoreiden kannet; vesijärjestelmät; hydrauliset ja pneumaattiset järjestelmät; sekä miesluukut.

Hyväksynnät
KLINGER® Sealex-tiivistenauhalla on DVGW-, BAM- ja TA-Luft-hyväksynnät. Tiivistenauhalla on myös Vedentutkimuslaitoksen hyväksyntä käytettäväksi juomaveden kanssa, ja se on hyväksytty NATO:n käyttöön.

Vaativiin kohteisiin tarjolla on myös Top-Flon Multi.

Autamme mielellämme tiivistemateriaalien valinnassa ja laskemme tarvittaessa oikeat kiristysmomentit. Ota yhteyttä: tiivisteet@klinger.fi 
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen