Etiketöintilinjat

Intrex etiketöintilinjoista löytyvät niin valmiit ratkaisut automaattiseen etiketöintiin mutta myös usein etiketöintilinjat suunnitellaan juuri asiakkaan tarpeen mukaan ja toimitetaan ”avaimet käteen”-periaatteella. Linjoihin voidaan liittää useampi etiketöintilaite ja tarvittaessa myös merkintälaitteita. Tyypillisesti tuotteet ovat rasioita, pulloja, tölkkejä, purkkeja tai kartionmuotoisia ämpäreitä.Etiketöintilinjasto mahdollistaa useamman etiketin kiinnittämisen samaan tuotteeseen, esimerkiksi etu ja takaetiketit . Etiketöintilinjat ovat helposti säädettävissä ennalta testatuille tuotteille ja tuotekohtaiset parametrit valitaan yhdestä yhteisestä kosketusnäyttöyksiköstä.
Kamera tunnistus ja hylkyasema ovat lisäominaisuuksia joita voidaan tarjota erikseen.
Suunnittelu työ on tärkeä osa kokonaisuutta. Valmiit suunnittelukuvat hyväksytetään aina asiakkaalla ennen linjan valmistusprosessia.
Etiketöintilinjat ovat helposti integroitavissa olemassa oleviin tuotanto- ja pakkauslinjoihin.

Intrex SET1101Plus

Valmiiksi suunniteltu etiketöintilinja pyöreiden tuotteiden etiketöintiin. Linjassa on ulkoinen 5″ ohjauspaneeli josta koko linjan ohjaus hoituu.B&R logiikka, RST vaihtoehto,kapasiteetti jopa 60 tuotetta/minuutissa, 1-2 etikettiä samaan tuotteeseen yhdestä etiketöintilaitteesta. Soveltuu hyvin pienpanimoille pullojen etiketöintiin.

Katso päämiehiemme mietteitä pyöreiden tuotteiden etiketöinnistä: Intrex etiketöintilinjat

 


 

 

 


Intrex SET2202

Intrex sivuetiketöintilinja on erinomainen valinta silloin kun etsitään linjaa joka pystyy etiketöimään etiketin tuotteen kummallekin sivulle. Linjaan voidaan integroida yläkuljetin tuotteen vakauttamiseksi etiketöinnin ajaksi ja tämä varmistaa tarkan onnistuneen kohdistamisen oikeaan kohtaan tuotetta. Intrex tarjoaa 2:ta valmiiksi räätälöityä linjaa. SET1201  ja SET2202. Linjoihin valitaan aina projketin tarpeen mukaan oikeat etiketöintikoneiden leveydet ( 90mm,160mm,220mm). Myös tuotteiden erottelija on vakiona näissäkin linjoissa. Sivuetikeöintilinjoja voidaan myös räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Linjoihin on mahdollista integroida päivämäärä merkintä laite, kamerat esimerkiksi viivakoodin tarkistamista varten.

Lue lisää päämiehemme sivuilta: Intrex etiketöintilinjat


 

 

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen