Deligate – Ruokahävikin vähentäminen

Deligaten sähköisillä ratkaisuilla otetaan ruokahävikki hallintaan ja lisätään myyntiä tuotteille, joiden myyntiaika on loppumassa.

 

Tarjoamme kahdentyyppistä ratkaisua (Deligate Store ja Päiväysalennus), jotka toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina, mutta ovat myös toisiaan tukevia.

Ratkaisujen tuottamat alennusetiketit voidaan räätälöidä kassajärjestelmään yhteensopivaksi.

 

Deligate Store -sovelluksella seurataan tuotteiden päiväyksiä ja tarvittaessa tulostetaan tuotekohtaisia alennusetikettejä integroidulla kannettavalla kirjoittimella.

Deligate Store on Android-laitteelle asennettava työkalu, jolla vähennetään tuotteiden päiväystarkastuksessa kuluvaa työaikaa ja luodaan tarkastajalle varmuus tuotteiden päiväyksien hallintaan.

 

Päiväysalennuksella luodaan myymälälle kestävän kehityksen ilmettä ja tarjotaan dynaaminen alennus tuotteille, joissa on myyntiaika loppumassa.

Itsepalvelupisteenä toimivalla Päiväysalennuksella tarjotaan alennus, joka pohjautuu tuoteryhmään ja päivien määrään ennen viimeistä myyntipäivää. Tällä kannustetaan asiakkaita valitsemaan hyllystä mieluummin tuotteita, joiden myyntiaika on loppumassa.

Päiväysalennuksessa on myös ominaisuus, jolla henkilökunta voi vaivattomasti tulostaa tuotekohtaisia alennusetikettejä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Markku Tilli, Myyntijohtaja

+358 10 400 1340

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen