Digitaalinen painaminen

Domino K600i mustesuihkukirjoitin voidaan integroida olemassa olevaan rullan- tai arkinkäsittelyjärjestelmään digitaalista painatusta varten.

K600i tulostaa korkealaatuista digitaalista muuttuvaa dataa, aakkosnumeerista tekstiä, erilaisia viiva- ja 2D-koodeja, mukaan lukien QR-koodi sekä grafiikkaa, jopa 200 m/min nopeudella.

Valinnaisena ominaisuutena on myös korkean opasiteetin valkoinen muste kustannustehokkaana vaihtoehtona silkkipainatukselle, joka sopii monenlaisiin tarroihin ja pakkaussovelluksiin. Domino K600i -mustesuihkutulostin tarjoaa mahdollisuuden digitaalisten koristeiden tulostamiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi pistelakkaus ja digitaalinen silkkipainatuksen kaltainen tuloste, jolla voidaan korvata silkkipainatus sekä kylmäfoliointi. UV67CL-muste mahdollistaa paksun kerroksen pistelakkauksen tai kylmäfoliointioliiman. Vaihtoehtoisesti käyttämällä Dominon korkean opasiteetin valkoista mustetta se pystyy tulostamaan mitä tahansa voimakkaasta peittopinnasta 2 pisteen tekstin vaatimiin yksityiskohtiin.

Piezo -mustesuihkutekniikkaa hyödyntävä K600i on saatavana laajan mustevalikoiman kera. Näitä ovat: iskunkestävä LED-kuivattava ja UV-kuivattava muste; vesipohjaiset pigmentoidut musteet; valkoinen voimakkaasti pigmentoitu muste; ainutlaatuinen UV-kuivattava kirkas lakka digitaaliseen spottilakkaukseen tai digitaalinen liima kylmäfoliointisovelluksiin; ja UV97BK, uusi epäsuoraan elintarvikekontaktiin soveltuva muste, joka ei sisällä kosmetiikkavalmisteiden kiellettyjä ainesosia.

Tulostusleveydet vaihtelevat yhdestä tulostusmoduulista, joka tuottaa 108 mm (4,25 tuuman) kuva-alueen, jopa seitsemään kahden tulostusmoduulin yksiköihin, joilla voi kattaa peräti 782 mm (30,81 tuumaa) leveän tulostusalueen.

Käytännön sovelluksia ovat esimerkiksi tulostaminen tarroille, postilähetyksille, tunnisteille, lipuille, lomakkeille ja turvatuotteille.

Esittelyvideon löydät täältä: https://www.domino-printing.com/en/products/k-series/k600i
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen