Intrex etiketöintilaitteet

Etiketöintilaitteet on suunniteltu ja valmistettu liikkuvien (CM) ja pysähtyneiden tuotteiden (IM) etiketöintiin, täyttäen vaativammankin tuotantolinjan tai pakkauskoneen etiketöintitarpeet.

Etiketöintilaitteet koostuvat 3 eri laitemallista (100+, 200+ ja 300), jotka jo perusominaisuuksiltaan täyttävät niin nopeiden kuin hitaidenkin linjastojen etiketöintivaatimukset, mutta ovat myös erinomaisesti räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi.

Koneen tukeva ja vankka rakenne koostuu tarkoin valituista kulutusosista, joiden materiaalina on käytetty ruostumatonta terästä ja alumiinia. Lupaammekin laitteelle tavanomaista pidemmän takuun. Laitteen edistyneessä muotoilussa puolestaan on otettu huomioon tuotantolinjojen tarve minimoida tuotantoseisahduksia.
Operointiystävällisyyttä on korostettu avoimilla ohjausrullilla, tuotteiden esiasetusten muistipaikoilla ja ohjausyksikön sijoittelumahdollisuuksilla.
Etiketöintilaitteeseen voidaan lisäksi kiinnittää erilaisia painolaitteita (mm. Sato ja Domino), jolloin etiketinkiinnityksen lisäksi voidaan jokaiseen etikettiin tehdä yksilöllinen merkintä, esimerkiksi eränumero, pvm. tai tuoteseloste.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Leif Berggren, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1380

Sähköposti
Jari-Pekka Eskelinen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Markus Tervonen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1315

Sähköposti
Lasse Räisänen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1373

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero: