Datamax-O’Neil etikettikirjoittimet

Datamax tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista valikoimista lämpö/lämpösiirtotulostimista viivakoodi- ja RFID-etikettien tulostukseen – tuotteita alkaen aloitus- ja keskitason laitteista aina huipputehokkaisiin järjestelmiin ja erikoissovelluksiin. Tuotteet voidaan toimittaa ”hyllystä” tai varustaa erilaisilla lisälaitteilla vastaamaan asiakkaan erityisvaatimuksia.

Vuodesta 1977 alkaen on Datamax ollut yksi viivakooditulostuksen pioneereista ja tuottanut lukuisia innovatiivisia ratkaisuja alan, joista useat ovat patentoituja.

E-Class Mark III
Datamax E-Class perheen kirjoittimissa yhdistyvät laatu, suorituskyky ja ominaisuudet, jotka sopivat erinomaisesti osaksi etikettientulostusjärjestelmiä, joissa volyymit ovat ala- tai keskitasoa. Mallisto on kolmannessa sukupolvessaan entistä paremmin ominaisuuksin varustettuna.

M-Class Mark II
M-Class on kooltaan kompakti ja ominaisuuksiltaan teollisuuden vaatimaa tasoa. Kirjoittimen valettu yhtenäinen runko ja metallikuoret takaavat toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa.

H-Class
H-Class on Datamaxin teollisuuskirjoittimien sarja, joka on tehty kestämään 24/7 käyttöä sovelluksissa, joissa tulostusmäärät ovat suuria.

MP-sarja
MP-Sarjan kirjoittimet ovat ominaisuuksiltaan ja kestävyydeltään teollisuustasoa. Ne soveltuvat kompaktin kokonsa puolesta erityisen hyvin sovelluksiin, joissa kirjoittimelle ei ole paljoa tilaa.
MP4 Compact Mobile on trukki-kirjoitin, joka pystyy edistyksellisen virranhallintajärjestelmänsä ansiosta ottamaan virtansa trukin akusta.

Mikäli etsit tietoa etiketöintilaitteisiin yhdistettävistä kirjoittimista, niin ne löytyvät täältä


Pyydä tarjous

Tuotenumero: