H-Class

H-Class on Datamaxin uusi teollisuuskirjoittimien sarja, joka on tehty kestämään 24/7 käyttöä sovelluksissa, joissa tulostusmäärät ovat suuria. Kirjoitin on täysin hammasratas-vetoinen, joka osaltaan lisää kestävyyttä ja toimintavarmuutta.

Samaan perusrunkoon on saatavilla useita eri malleja.
Kirjoittimia on 4 (104 mm), 6 (152 mm) ja jopa 8 (208 mm) tuuman tulostusleveydellä. Tulostustarkkuuksissakin on valinnan varaa: 203, 305, 407 ja jopa 609 dpi. Runkokokoja on kaksi – ns. X-sarjan kirjoittimen korkeampaan runkoon mahtuu sisälle täysikokoinen kelauslaite.

Kirjoittimien 32bit/200 MHz prosessorit tekevät tiedonkäsittelystä erittäin nopeaa. Kirjoittimissa on vakiona yleisimmät liitännät: Sarja-, rinnakkais-, ethernet- ja USB-liitäntä.
Kirjoittimeen on saatavana lukuisia lisäoptioita kuten lämpösiirtomekanismi, leikkuri ja sisäinen kelauslaite. Nämä ovat helposti myös käyttäjän asennettavissa – vain ruuvimeisseli riittää.

Datamaxin H-Class kirjoittimissa on myös sisäänrakennettuna MCL-tulkki. Tämä tarkoittaa, että MCL sovelluskehittimellä voidaan kirjoittimeen tehdä sisäisiä ohjelmia, joilla se voi toimia joko aivan itsenäisesti ilman yhteyttä esim. PC:hen tai myös noutaa etiketille tulostuvat tiedot vaikkapa yrityksen tuotetietokannasta. Kirjoittimen näyttö ja kirjoittimeen liitettävä ulkoinen näppäimistö toimivat käyttöliittymänä molemmissa tapauksissa, jolloin ”turha” PC tuotantotiloista voidaan jättää pois.

Datamax H-Class kirjoittimissa on ¼ VGA (240 x 320 pikseliä) graafinen näyttö, joka tekee liikkumisen kirjoittimen asetusvalikoissa erittäin helpoksi. Suuri näyttö antaa myös erinomaiset mahdollisuudet monimutkaistenkin MCL sovellusten suorittamiseen.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: