M-Class Mark II

M-Class on saavuttanut toisen sukupolven (Mark II) ja on entistä vahvempi! Uudet Dragonball prosessorit (100 ja 150 MHz) tekevät tiedonkäsittelystä erittäin nopeaa.

Kirjoitin on kooltaan kompakti ja ominaisuuksiltaan teollisuuden vaatimaa tasoa. Kirjoittimen valettu yhtenäinen runko ja metallikuoret takaavat toiminnan vaativimmissakin olosuhteissa. Kirjoittimen suuri graafinen näyttö toimintakuvakkeineen tekee siitä helppokäyttöisen. Etikettien lataaminen (ja kirjoituspään puhdistaminen) ovat helppoa täysin pystyyn nousevan kirjoituspäämekanismin ansiosta.

Mekanismi myös pysyy pystyssä kiinnitysmagneetin ansiosta. Kirjoittimissa on vakiona yleisimmät liitännät: Sarja-, rinnakkais- ja USB-liitäntä ja optiona vielä ethernet-liitäntä. Kirjoittimeen on saatavana useita muitakin lisäoptioita kuten lämpösiirtomekanismi, leikkuri ja sisäinen kelauslaite. Nämä ovat helposti myös käyttäjän asennettavissa – vain ruuvimeisseli riittää.Datamaxin M-Class [i]Mark II[/i] kirjoittimissa on myös sisäänrakennettuna MCL-tulkki. Tämä tarkoittaa, että MCL sovelluskehittimellä voidaan kirjoittimeen tehdä sisäisiä ohjelmia, joilla se voi toimia joko aivan itsenäisesti ilman yhteyttä esim. PC:hen tai myös noutaa etiketille tulostuvat tiedot vaikkapa yrityksen tuotetietokannasta. Kirjoittimen näyttö ja kirjoittimeen liitettävä ulkoinen näppäimistö toimivat käyttöliittymänä molemmissa tapauksissa, jolloin ”turha” PC tuotantotiloista voidaan jättää pois.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: