CG2-sarja

SATO CG2-sarja on edullinen, erittäin kompakti etikettitulostimien sarja, 2 tuuman (56 mm) tulostusleveydellä. Kirjoittimesta löytyy mallit sekä lämpö- että lämpösiirtotulostukseen, 203 ja 305 dpi:n tarkkuudella.Kirjoitin on erittäin helppokäyttönen, “simpukankuori” rakenne tekee materiaalien vaihdoista erittäin helppoa. Sen tilantarve on erittäin pieni.
Se on helppo liittää osaksi tietojärjestelmään – verkko- (ethernet) tai paikalliseksi (USB) tulostimeksi.

Kirjoittimeen saa myös Keypad ohjelmointipäätteen, jonka avulla kirjoitinta voidaan käyttää ilman tietokonetta. Tämä soveltuu erityisen hyvin paikkoihin, missä tilaa on vähän, esimerkiksi kaupan palvelutiskillä.

  • Kirjoitin voi tulostaa aina 305 dpi:n tarkkuudella kuvia, tekstejä, viivakoodeja (niin 1D-, 2D kuin uusimpien standardien mukaisia komposiitti-koodeja)
    soveltuen näin erinomaisesti pienten etikettien tulostukseen, joita yleisesti käytetään lääke- ja elektroniikkateollisuudessa.

Kirjoittimen antobakteerinen kuori tekee siitä erityisen soveltuvan olosuhteisiin, jossa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa.

Kirjoittimeen on saatavana useita lisälaitteita – Keypad ohjelmointipäätteen lisäksi on saatavana myös leikkuri, dispenseri, ulkoinen purkauslaite isoille etikettirullille, WLAN (802.11 b/g auto)-liitäntä ja RFID HF luku-/kirjoitusyksikkö.

CG2-sarja on helppo käyttää ja myös huoltaa – kirjoitinpää ja vetotela voidaan tarvittaessa vaihtaa ilman minkäänlaisia työkaluja.

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jani Kuloheimo, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1387

Sähköposti
Jari-Pekka Eskelinen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Markus Tervonen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1315

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen