CG2-sarja

SATO CG2-sarja on edullinen, erittäin kompakti etikettitulostimien sarja, 2 tuuman (56 mm) tulostusleveydellä. Kirjoittimesta löytyy mallit sekä lämpö- että lämpösiirtotulostukseen, 203 ja 305 dpi:n tarkkuudella.Kirjoitin on erittäin helppokäyttönen, “simpukankuori” rakenne tekee materiaalien vaihdoista erittäin helppoa. Sen tilantarve on erittäin pieni.
Se on helppo liittää osaksi tietojärjestelmään – verkko- (ethernet) tai paikalliseksi (USB) tulostimeksi.

Kirjoittimeen saa myös Keypad ohjelmointipäätteen, jonka avulla kirjoitinta voidaan käyttää ilman tietokonetta. Tämä soveltuu erityisen hyvin paikkoihin, missä tilaa on vähän, esimerkiksi kaupan palvelutiskillä.

Kirjoitin voi tulostaa aina 305 dpi:n tarkkuudella kuvia, tekstejä, viivakoodeja (niin 1D-, 2D kuin uusimpien standardien mukaisia komposiitti-koodeja)
– soveltuen näin erinomaisesti pienten etikettien tulostukseen, joita yleisesti käytetään lääke- ja elektroniikkateollisuudessa.

Kirjoittimen antobakteerinen kuori tekee siitä erityisen soveltuvan olosuhteisiin, jossa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa.

Kirjoittimeen on saatavana useita lisälaitteita – Keypad ohjelmointipäätteen lisäksi on saatavana myös leikkuri, dispenseri, ulkoinen purkauslaite isoille etikettirullille, WLAN (802.11 b/g auto)-liitäntä ja RFID HF luku-/kirjoitusyksikkö.

CG2-sarja on helppo käyttää ja myös huoltaa – kirjoitinpää ja vetotela voidaan tarvittaessa vaihtaa ilman minkäänlaisia työkaluja.

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jani Kuloheimo, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1387

Sähköposti
Jari-Pekka Eskelinen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Markus Tervonen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1315

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero: