Zebra ZT510-sarja

UUTUUS!

Zebra tuo markkinoille ZT510 lämpösiirtokirjoittimen teollisuuden 24/7 tarpeisiin. Se on tasapainotettu kokonaisuus huippuominaisuuksia ja edullista hintaa.

ZT510 tulee korvaamaan suositun SL105Plus mallin. Ja edeltäjänsä tavoin on ZT510 mallissa täysmetallinen kestävä rakenne, Zebran mailmankuulu tulostusmekanismi ja pöly- ja kosteussuojatut painikkeet.
TZ510 on tehokas prosessori,  nykyaikainen liitettävyys – vakiona ethernet-, USB4- ja sarjaliitännät sekä optiona saatavana mm. WLAN ja Bluetooth

Älykkäät Link-OS ™ -ohjelmat yksinkertaistavat kaikkea asennuksesta, integroinnista ja päivittäisestä käytöstä järjestelmien hallintaan, ylläpitoon ja vianmääritykseen. Lisäksi yhteensopivuus muiden tulostustekniikoiden ja erilaisten liitäntävaihtoehtojen kanssa antaa sinulle joustavuutta räätälöidä kokoonpanoasi helposti parhaiten vastaamaan kasvavia tarpeita.

Kattavalla lisälaite ja -liitäntävalikoimalla, vaihdettavalla 200 tai 300 dpin tulostustarkkuudella on ZT510 erinomainen valinta vastaamaan tulevienkin vuosien muuttuviin tarpeisiin sopivaan hintaan.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: