V120i

V120i lämpösiirtokirjoitin

V120i digitaalinen lämpösiirtotulostus tarjoaa ylivoimaisen tulostuslaadun ja edullisemmat käyttökustannukset perinteisiin merkintälaitteisiin, kuten kuumapainolaitteet tai rullapainolaitteet, verrattuna. Uusi vallankumouksellinen i-Tech värinauhan hallintajärjestelmä käyttää jopa 60% vähemmän värinauhaa, kuin kilpailevat lämpösiirtolaitteet.

Yhdistettynä helppo asennukseen, monikäyttöisyyteen ja luotettavaan toimintaan on V120i erinomainen valinta sellaisenaan tuotantolinjaan tai OEM tuotteena pakkauskoneen yhteyteen.

Laite ei tarvitse paineilmaa.

Helppo asentaa minne vain

Laite on kooltaan erittäin kompakti ja näin ollen se on helppo asentaa useimpiin merkintäpaikkoihin, vaikkapa korvaamaan vanhan laitteen. Sovituspalat löytyvät useimpiin kilpailijoiden kiinnityskehyksiin. Asennus on helppoa ja nopeaa!

Onko merkintätarve pysähtyneeseen vai liikkuvaan tuotteeseen? – Ei ole väliä, molemmat toiminnot löytyvät samasta laitteesta. Oikea- vai vasenkätinen? – Tämäkin voidaan tarvittaessa muuttaa. Et tarvitse erillistä ohjausyksikköä; mikä tahansa Ethernet-liitäntäinen ohjauslaite, PC -tietokone tai vaikkapa pakkauskoneen ohjausyksikkö käy ohjaukseen.

V120i sopeutuu hitaaseen ja nopeaan tuotantolinjaan (10 – 750 mm/s) ja tietysti pulssianturiohjauksella muuttuvaan nopeuteen. Lämmitettävä kirjoitinpää takaa tasaisen tulostuslaadun myös alhaisissa lämpötiloissa.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: