V230i lämpösiirtokirjoitin

V230i lämpösiirtokirjoitin

Edullinen tapa siirtää tuotantolinjasi digitaaliseen merkintään.
Verrattuna perinteisiin merkintälaitteisiin kuten kuumapainolaittet tai rullapainolaitteet, digitaalinen lämpösiirtotulostus tarjoaa ylivoimaisen tulostuslaadun ja edullisemmat käyttökustannukset.
Jopa verrattuna kilpaileviin lämpösiirtolaitteisiin uusi vallankumouksellinen i-Tech värinauhan hallintajärjestelmä käyttää jopa 60% vähemmän värinauhaa.
Yhdistettynä helppo asennukseen, monikäyttöisyyteen ja luotettavaan toimintaan on V230i erinomainen valinta sellaisenaan tuotantolinjaan tai OEM tuotteena pakkauskoneen yhteyteen. Kirjoittimen täys-metallinen rakenne tekee siitä kestävän.

Asentuu minne vain
V230i on kooltaan erittäin kompakti ja näin ollen se on helppo asentaa useimpiin merkintäpaikkoihin – vaikkapa korvaamaan vanha laite.
Dominolta löytyy sovituspalat useimpiin kilpailijoiden kiinnityskehyksiin – helppo ja nopea asennus.
Ja koska laite ei tarvitse paineilmaa, kuten useimmat lämpösiirtokalvokirjoittimet, on asentaminen siltäkin osin helppoa!

Pysähtyneeseen tai liikkuvaan tuotteeseen – molemmat samassa laitteessa. Oikea- vai vasenkätinen – tämäkin voidaan tarvittaessa muuttaa.
Et tarvitse erillistä ohjausyksikköä – mikä tahansa Ethernet-liitäntäinen ohjauslaite käy; tietokone tai vaikkapa pakkauskoneen ohjausyksikkö.

V230i lämpösiirtokirjoitin soveltuu niin hitaaseen kuin nopeaankin tuotantolinjaan (10 – 750 mm/s) ja tietysti pulssianturiohjauksella muuttuvaan nopeuteen.
Lämmitettävä kirjoitinpää takaa tasaisen tulostuslaadun myös alhaisissa lämpötiloissa.

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen