V230i

V230i lämpösiirtokirjoitin

Edullinen tapa siirtää tuotantolinjasi digitaaliseen merkintään.
Verrattuna perinteisiin merkintälaitteisiin kuten kuumapainolaittet tai rullapainolaitteet, digitaalinen lämpösiirtotulostus tarjoaa ylivoimaisen tulostuslaadun ja edullisemmat käyttökustannukset.
Jopa verrattuna kilpaileviin lämpösiirtolaitteisiin uusi vallankumouksellinen i-Tech värinauhan hallintajärjestelmä käyttää jopa 60% vähemmän värinauhaa.
Yhdistettynä helppo asennukseen, monikäyttöisyyteen ja luotettavaan toimintaan on V230i erinomainen valinta sellaisenaan tuotantolinjaan tai OEM tuotteena pakkauskoneen yhteyteen. Kirjoittimen täys-metallinen rakenne tekee siitä kestävän.

Asentuu minne vain
Laite on kooltaan erittäin kompakti ja näin ollen se on helppo asentaa useimpiin merkintäpaikkoihin – vaikkapa korvaamaan vanha laite.
Dominolta löytyy sovituspalat useimpiin kilpailijoiden kiinnityskehyksiin – helppo ja nopea asennus.
Ja koska laite ei tarvitse paineilmaa, kuten useimmat lämpösiirtokalvokirjoittimet, on asentaminen siltäkin osin helppoa!

Pysähtyneeseen tai liikkuvaan tuotteeseen – molemmat samassa laitteessa. Oikea- vai vasenkätinen – tämäkin voidaan tarvittaessa muuttaa.
Et tarvitse erillistä ohjausyksikköä – mikä tahansa Ethernet-liitäntäinen ohjauslaite käy; tietokone tai vaikkapa pakkauskoneen ohjausyksikkö.

V230i soveltuu niin hitaaseen kuin nopeaankin tuotantolinjaan (10 – 750 mm/s) ja tietysti pulssianturiohjauksella muuttuvaan nopeuteen.
Lämmitettävä kirjoitinpää takaa tasaisen tulostuslaadun myös alhaisissa lämpötiloissa.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: