Domino C-sarja

Tuotteet pakataan yleensä laatikoihin, joihin on esipainettu valmistajan logo ym. tietoja. Itse tuotteeseen liittyvät tiedot useimmiten tulostetaan erilliselle etiketille. Domino C-sarjan C6000+ mustesuihkukirjoittimella voidaan tehdä kaikki vastaavat merkinnät suoraan tuotteeseen tai tuotteen ulkopakkaukseen.

Korkealaatuinen tulostusjälki
Domino C6000+ mustesuihkukirjoittimella voidaan tulostaa grafiikkaa, viivakoodeja ja tekstiä käsittelemättömään pahviin, kartonkiin, kovalevyyn, vaneriin tai puuhun. Korkearesoluutio mahdollistaa tarkan tulostusjäljen ja hyvän kontrastin jopa ruskeaan kartonkiin. C6000+ tulostusalueen maksimikorkeus on 70 mm.

Helppo käyttää
Suuri taustavalaistu LCD-näyttö ja kalvonäppäimistö tekevät viestien tekemisestä nopeaa ja helppoa. Tutut ikonit helpottavat viestien laatimista ja valintaa. Kirjoittimessa on suuri muisti usein toistuvien viestien tallentamista varten. Musteen loppumisen varoitusmerkki ilmoittaa alhaisesta musteen määrästä.

Kestävä ja luotettava
C6000+ on ruostumaton teolliseen ympäristöön suunniteltu ”stand alone” – kirjoitin, joten se ei tarvitse pc:tä toimiakseen. Kirjoitin voidaan myös yhdistää ohjausjärjestelmiin, verkkoversio on Windows-pohjainen. Kirjoitin on pienen kokonsa ja kompaktin muotoilunsa ansiosta helppo asentaa erilaisiin tuotantolinjoihin.

Selvää säästöä merkintäkuluissa
Kun merkinnän tehdään suoraan pakkaukseen, vältytään esipainatusten, varastoinnin, etikettien sekä etikettien tulostamiseen ja kiinnittämiseen käytettävien laitteiden aiheuttamilta lisäkustannuksilta. Samalla yksinkertaistetaan tuotantoprosessia ja varastonhallintaa.

Ulkoinen ohjaus

C6000+ laitteessa on vakiona Ethernet -portti, eli viestinvaihto ja laitehallinta voidaan hoitaa helposti verkon yli ja C6000+ on myös NiceLabel yhteensopiva.

Lue lisää tuotteesta tästä tai ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Jani Kuloheimo, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1387

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen