Musteet

KLINGER Finland tarjoaa laadukkaita tuotemerkinnän kokonaisratkaisuja. Tähän liittyy olennaisena osana tunnettujen päämiestemme kulutustarvikkeet laitteille. Myymme vain toimittajiemme, kuten Dominon, ALEn, Epsonin ja Trojanin valmistamia alkuperäisiä musteita, jotka takaavat laitteen häiriöttömän ja pitkäikäisen toiminnan. Mustevalikoima on laaja ja kattaa vaativimmatkin tuotemerkinnän sovellukset.

Domino

Domino on kehittänyt eri pinnoille ja käyttötarkoituksiin soveltuvia musteita mm. elintarvike-, virvoitusjuoma-, lääke-, elektroniikka-, puunjalostus- sekä metalliteollisuuden tarpeisiin. Valikoimassa on kymmeniä mustetyyppejä, jotka ovat ympäristöystävällisiä, nopeasti kuivuvia sekä alkoholikestoisia.

Kaikki Dominon musteet on testattu kirjoitinmallikohtaisesti Dominon testilaboratoriossa. Musteiden koostumus on säädetty toimimaan moitteettomasti kirjoittimien kanssa taaten tuotannon häiriöttömän toiminnan.

Musteet ja ohentimet toimitetaan patruunoissa, jotka on varustettu annostusventtiileillä. Tämän vuoksi niiden käyttö on helppoa ja siistiä. Patruunat on merkitty tekstein, värein ja symbolein, joten sekaantumisen mahdollisuus on minimaalinen. Ylivuotoriskit ovat myös erittäin pienet, koska patruunoiden ansiosta koneeseen ei tarvitse kaataa mustetta lisäyksen yhteydessä.

Käyttämällä kirjoittimissa alkuperäisiä Dominon musteita varmistetaan kirjoittimen häiriötön toiminta ja kuluvien osien parempi kestävyys.

Domino musteiden käyttöturvallisuustiedotteet

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Riikka Sjöblom, Myyntineuvottelija

010 400 1375

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen