Mustesuihkukirjoittimet

Dominon mustesuihkukirjoittimet ovat toimintavarmoja ja erittäin luotettavia. Ne soveltuvat perusmerkintätarpeista erityistä tarkkuutta vaativiin merkintäsovelluksiin vaativissa teollisuusympäristöissä. Etähallintamahdollisuudet lisäävät laitteiden monipuolisuutta entisestään.

Jatkuvan kierron mustesuihkukirjoittimissa muste nimen mukaisesti kiertää ja vain merkintään käytettävä muste poikkeutetaan sähkövarauksen avulla kierrrosta merkittävän tuotteen pintaan. Näitä kirjoittimia käytetään yleensä tuotantolinjoissa päivämäärä- ja eränumeromerkintään. Dominolla nämä kirjottimet tunnetaan nimellä A-sarja. Sarjan uusimmassa Ax-mallistossa on uusi huoltovapaa i-Tech Module-mustejärjestelmä.

TIJ (Thermal Inkjet) tulostimilla saadaan korkealaatuisia, vaativia koodeja suurella nopeudella erilaisille pinnoille. Dominon G-sarja on markkinoiden monipuolisimpia laitteita ja Dominon oma mustekehitys takaa, että löytyy toimiva muste myös vaativimmillekkin pinnoille. Uunituoreen G-sarjan iTech laitteissa on älykäs mustejärjestelmä, joka tekee laitteen käytöstä helppoa ja edullista.

Ulkopakkausmerkintöihin ja/tai suurten merkkien tulostukseen Dominolta löytyy korkearesoluutioinen (jopa 300 dpi) C-sarja, jolla saadaan näyttävät merkinnät huokoiselle pinnalle kuten puu, pahvi, jne.

Graafisen teollisuuden erityismerkintätarpeisiin (osoitetulostus, personointi, jne.) Dominolta löytyy laaja valikoima tuotteita, kuten BitJet 212 ja viime vuosina eritysen suosittuja ovat olleet A-sarjan kirjoittimista tehdyt erikoisversiot A200DP / A400DP

Tästä yhteydenottolomakkeelle


Pyydä tarjous

Tuotenumero: