Jatkuvan kierron mustesuihkukirjoittimet (CIJ)

Dominon jatkuvan kierron mustesuihkukirjoittimet ovat nimensä mukaisesti kirjoittimia, joissa muste kiertää jatkuvasti käytön aikana ja muste ”pilkotaan” tipoiksi, joita liikkuu jopa 4000 tippaa sekunnissa kirjoituspään läpi. Esittelyvideo kirjoituspään toiminnasta löytyy täältä.

Dominon A-sarja tuli markkinoille 1998 ja vuoteen 2008 mennessä sen eri variantteja oli myyty yli 100 000 maailmanlaajuisesti.

Uusin mallisto on Ax-sarja, jonka teknologinen läpimurto, uuden sukupolven pisaranmuodostustekniikka, antaa tulostukseen ja pisaran sijoitteluun tarkkuutta perinteisillä nopeuksilla. Alan uusin innovaatio, iPulse-järjestelmä, antaa mahdollisuuden tulostaa selkeitä merkintöjä usealle riville kovimmissakin nopeuksissa. Ax-sarjaan kuuluu kolme mallia: Ax150i, Ax350i ja Ax550i.

Joitain erikoissovelluksia varten on mallistossa erilaisia tuotevariantteja vanhemmista A-Sarjan Plus ja Classic koneista, kuten mm. A300+SE, joka on IP66 suojattu laite erittäin vaativiin olosuhteisiin.

*****

Wiedenbach Apparatebau GmbH on valmistanut mustesuihkukirjoittimia jo 30 vuoden ajan.
Yritys on erikoistunut vaativiin sovelluksiin, joissa käytettävät musteet ovat ominaisuuksiltaan erityisiä ja niiden käyttö vaatii kirjoittimilta erityistä kestävyyttä, joka on huomioitu Wiedenbachin laitteissa.

Kun tarvitaan korkeapigmenttisiä musteita esim. tummien kaapeleiden merkkaamiseen tai vaikkapa pysyvän merkinnän tekemistä hehkulampun pintaan, niin Wiedenbach on oikea valinta.

Wiedenbachin suosio johtojen ja kaapeleiden merkinnässä korkeapigmenttisillä musteilla on saanut yrityksen vahvistamaan osaamistaan juuri tuolla alalla ja kehittämään WP-sarjan kirjoittimet, jotka toimivat saumattomasti yhteen kaapeleiden leikkauslaitteiden (kuten Komax) kanssa.

Wiedenbach on ollut osa Domino Printing Sciences plc:ta vuodesta 2005 ja myös Wiedenbachin CS- ja WP-sarjan mustesuihkukirjoittimissa on Dominon A-sarjasta tuttu SureStart kirjoituspään suuntinlevyn sulkumekanismi ja automaattinen pesu.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: