A320i

Dominon kolmenkymmenen vuoden kokemus jatkuvan kierron mustesuihkukirjoittimissa ei voi olla näkymättä seuraavan sukupolven koneissa, tämän koneen ominaisuuksia on viety eteenpäin edellisen sukupolven koneen ratkaisuista.

Koneessa käytetty i-Tech teknologia mahdollistaa huoltovapaan ja varman toimimisen. Koneessa on automaattinen käynnistys ja sammutus ohjelma, jotka varmistavat laitteen luotettavuuden. Käyttäjälle riittää että hän huolehtii kulutustarvikkeiden saatavuudesta. Kone on ns. huoltovapaa laite, jonka kaikki kulutustarvikkeet on vaihdettavissa kenen tahansa toimesta.

Mustejärjestelmän ytimenä toimiva i-Tech module sisältää kaikki ns. vuosittaisen ylläpidon vaatimat osat. Katko tuotantoon on minimaalinen, koska koneen i-Tech modulen vaihtoon menee kaiken kaikkiaan aikaa vajaa kymmenen minuuttia. i-Tech Modulen lisäksi suosittelemme ilmansuodattimen vaihtoa samalla kertaa.Sarjan perusmalli soveltuu parhaiten käyttöön, mikäli tuotanto ei ole jatkuvaa eikä se ole kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Koneen vakiokokoonpanoon kuuluu 3m letku ja suota sure-start kirjoituspää. Musteina tähän kone malliin on saatavilla ketoni vapaat, raskasmetalli ja halogenivapaat ja nopeasti kuivuvat musteet.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: