A200+

Domino A200 on suunniteltu yleiskäyttöön kuivien tilojen merkintäjärjestelmäksi. Domino A200:ssa yhdistyy helppokäyttöisyys sekä erinomaiset tulostusominaisuudet. Ominaisinta on uusi integroitu elektroniikka, ohjelmat sekä mustejärjestelmä. Domino A200 on suunniteltu huippuluotettavaksi.

Parannettu tulostuslaatu
Kirjoituspäässä hyväksi todettua teknologiaa on edelleen kehitetty niin, että se voi tuottaa jopa 32 pisteisen tulostusmatriisin, tarjoten samalla terävämmän ja tarkemman tekstinrajauksen. Monipuolisesti muokattavat koodit ja viestit voidaan tulostaa jopa neljällä rivillä niin, että niissä yhdistyy eri kokoisia ja muotoisia tekstejä sekä viivakoodeja.

Käyttäjäystävällistä koodausta
Kirjoittimen kontrollointi ja viestien määrittelyt hoidetaan käyttöliittymän kautta. Tämä maksimoi kirjoittimen käytettävyysajan sekä vähentää viestien muokkaamiseen käytettävää aikaa. Symbolinäppäinten käyttö on helppoa yksinkertaisen valikkorakenteen ansiosta ja käyttäjä voi luoda viestejä ennakolta tai tulostuksen aikana. Lisäksi jatkuvasti käytössä oleva suomenkielinen help-toiminto antaa käyttäjälle tarvittaessa lisätietoa.

Ainutlaatuinen mustejärjestelmä
A-sarjan uusittu mustejärjestelmä tarjoaa korkeimman mahdollisen luotettavuuden sekä käyttäjäystävällisyyden. Musteet toimitetaan sinetöidyissä säiliöissä, jotka ovat värikoodattuja mustetyypin mukaan. Värisäiliöt on suunniteltu niin, että niiden vaihto on äärimmäisen vaivatonta.

Automaattinen start/stop -toiminto
Täysin automaattinen start/stop -menetelmä aktivoidaan yhdellä näppäinpainalluksella. Sammutettaessa kirjoituspää suorittaa täydellisen pesutoimenpiteen, jolloin manuaalista pesua ei tarvitse tehdä.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: