A300+

Kaikkia Domino A300:n ominaisuuksia suunniteltaessa on päämääränä ollut luotettavuus. Uusi täysin integroitu elektroniikka, uudet ohjelmat sekä mustejärjestelmä yhdessä Domino A-sarjan ainutlaatuisten ominaisuuksien kanssa, takaavat korkean luotettavuuden ja helppokäyttöisyyden. Vankka ja viimeistelty, IP65-luokiteltu Domino A300 on täydellinen merkintäjärjestelmä märkiin ja vaikeisiin olosuhteisiin, joissa vaaditaan äärimmäistä luotettavuutta.

Erinomainen tulostuslaatu
Dominon patentoitu kirjoituspäätekniikka mahdollistaa 32 pisteen huippulaatuisen tulostusformaatin luomisen. Viesti voi olla neljärivinen ja se voi koostua erikokoisista ja -muotoisista teksteistä.

Nopeat ja helpot toiminnot
Viestien luominen on nopeaa toimintonäppäinten ansiosta ja asetusaika on pienentynyt, koska viestit voidaan tehdä joko ennen tulostusta tai sen aikana. Reaaliaikainen viestinnäyttö kertoo käyttäjälle tarkalleen, minkälainen viesti tuotteeseen tulee. Lisäksi käyttäjällä on jatkuvasti suomenkielinen help-toiminto käytettävissä.

Ainutlaatuinen, uusi mustejärjestelmä
Uudelleen suunniteltu mustejärjestelmä sekä uudet musteet yhdessä A300 kanssa takaavat lyömättömät tulostusominaisuudet jopa vaikeissa olosuhteissa. Erityisesti A-sarjaa varten suunnitellut musteet toimitetaan sinetöidyissä, värikoodatuissa astioissa, jotka on muotoiltu niin, että niiden vaihtaminen on vaivatonta.

Automaattinen start/stop -toiminto
Täysin automaattinen start/stop -toiminto aktivoidaan yksinkertaisesti yhdellä näppäinpainalluksella. Kirjoituspää suorittaa sammutuksen yhteydessä täydellisen pesutoimenpiteen, jolloin manuaalista pesua ei tarvitse tehdä.

Alan viimeisintä elektroniikkaa
Suurimman mahdollisen luotettavuuden saavuttamiseksi A300:ssa käytetään viimeisintä pintaliitostekniikkaa. Lisäksi laitteen täydellinen konfigurointi, viestien ja tulostusformaattien tallennus voidaan tehdä muutamassa minuutissa PCMCIA-korteilla.

Puhtaampi ympäristö
Domino A300 tarjoaa myös ympäristölle puhtaamman vaihtoehdon. Aktiivinen liuottimen kierrätysjärjestelmä (PELTIER) vähentää vapautuvia liuotinhöyryjä.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: