Egg Coder

Domino A-sarjan mustesuihkukirjoitin on suunniteltu nimenomaan munien merkintään. Domino Egg Coder on ainutlaatuinen, sillä se on suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien yleisimpien lajittelukoneiden kanssa. Tämä ja uusi mielenkiintoinen teknologia täyttävät alan teollisuuden vaatimukset kaikkialla.

Yhteistyössä lajittelukoneiden valmistajien ja heidän asiakkaiden kanssa on suunniteltu kirjoitin, joka tulostaa suoraan munan kuoreen informaation, jolla vakuutetaan asiakkaat siitä, että kananmunat täyttävät korkeimmat laatu- ja tuoreusstandardit.

Jäljitettävyys
Domino Egg Coder pystyy tulostamaan monirivistä tekstiä ja logoja esimerkiksi parasta ennen -päiväyksen, pakkaamon tunnuksen ja muita symboleja, joilla ilmaistaan tuotteen laatu- tai jopa munintapäivä. Merkinnöillä voidaan kertoa koko avoin tuotantoketju maatilalta kauppaan.

Turvallinen muste
Domino Egg Coder mustesuihkukirjoittimessa käytetään 445RD -elintarvikemustetta, joka on suunniteltu erityisesti kananmunien merkintään. Muste on nopeasti kuivuva, kestää keittämisen ja on itsedesinfioituva. Se täyttää EU:n asettamat lainsäädännöt munien merkitsemisestä suoraan munankuoreen sekä vastaavan amerikkalaisen FDA-standardin.

Uusi teknologia
Toisin kuin muissa merkintälaitteissa, uudessa Domino Egg Coderissa on sisäinen integroitu ohjelma kaikille yleisimmille lajittelijatyypeille. Tämän vuoksi Domino Egg Coderissa ei tarvita ylimääräisiä liitäntöjä kytkettäessä sitä lajittelukoneeseen, eikä mustesuihkukirjoitinta tarvitse jatkossa uusia, vaikka lajittelija vaihtuisi toisen tyyppiseksi.

Domino A400 rajoitettuihin tiloihin
Domino A400 Egg Coder on kompakti ja luotettava kirjoitin, joka on ideaalinen paikkoihin, joissa tilaa on rajoitetusti. Kirjoittimia voidaan pinota telineeseen kolme päällekkäin niin, että kaikkiin kirjoittimiin on esteetön pääsy sisälle.

Alan viimeisintä elektroniikkaa
Kaikissa Domino A-sarjan kirjoittimissa on täysin uusi elektroninen järjestelmä, joka takaa maksimaalisen valmiusajan jopa vaihtelevissa tehonsyöttöolosuhteissa. Domino A-sarjassa käytetään viimeisintä pintaliitostekniikkaa ja PCMCIA-kortteja ohjelmien tallentamiseen ja tulostusformaattien määrittelyyn.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: