Opaque

Kirkkaita, näkyviä merkintöjä tummille pinnoille
Opaque-kirjoittimet soveltuvat käytettäväksi melkein missä tahansa teollisuuden alalla, jossa tarvitaan merkintöjä tummille pinnoille. Dominon A-sarjan Opaque tulostaa vaivattomasti korkealuokkaisia, silmin nähtäviä merkintöjä. Kirjoittimeen on saatavilla useita erityisesti siihen suunniteltuja musteita, mm. valkoinen muste, joka antaa useille tummille pinnoille erinomaisen kontrastin.

Nerokas ”Wake Up”-ohjelma
Optimaalisen ja kirkkaan tulostuslaadun saavuttamiseksi monet opaque-musteet täytyy pitää jatkuvassa liikkeessä, jotta väriaineet (pigmentit) pysyisivät tasaisesti jakautuneina. Tämä tapahtuu luonnollisesti silloin, kun kirjoitin on käytössä, mutta kun tuotanto pysäytetään, Dominon erityinen herätysohjelma huolehtii ja ylläpitää musteen kuntoa ennen tuotannon seuraavaa aloitusta. Ohjelma testaa ja kierrättää mustetta säännöllisin väliajoin tehden samalla tarvittavat säädöt. Domino Opaque on aina valmis tuottamaan korkealuokkaisia ja hyvin näkyviä koodeja ilman tuhraamista.

Yksinkertainen käynnistys ja sammutus
Domino Opaque -kirjoittimissa manuaalinen kirjoituspään pesu on enemmänkin ennalta ehkäisevä toimenpide kuin päivittäinen rutiini. Sinetöidyn suutinlevyn sekä täysin automaattisen käynnistyksen ja sammutuksen ansiosta voit aloittaa tuotannon ja merkitsemisen milloin haluat ilman viiveitä, jotka ovat tyypillisiä muille järjestelmille. Tämä täysin automaattinen järjestelmä on todella käyttäjäystävällinen eliminoiden ylettömän puhdistusaineiden käytön ja minimoiden tuotantoviiveet sekä altistumisen liuottimille.

Luotettava
A-sarjan Domino Opaquessa on sama käyttövarmuus ja luotettavuus kuin kaikissa Dominon A-sarjan kirjoittimissa.

Helppokäyttöinen
A-sarjan Domino Opaque on suunniteltu käyttäjää ajatellen. Sen iso näyttö, täysimittainen näppäimistö ja helposti käsiteltävät musteet tekevät päivittäisistä toimenpiteistä nopeita ja tehokkaita. Viestiasettelut ovat yksinkertaisen helppoja ja pikavalintanäppäimillä toteutetaan usein tapahtuvat toiminnot. Viestit voidaan luoda ennakkoon ja tallentaa kirjoittimen muistiin, jolloin säästetään aikaa siirryttäessä tuotantovaiheesta toiseen.


Pyydä tarjous

Tuotenumero: