Domino C-Sarja

Tuotteet pakataan yleensä laatikoihin, joihin on esipainettu valmistajan logo ym. tietoja. Itse tuotteeseen liittyvät tiedot useimmiten tulostetaan erilliselle etiketille. Domino C6000 –mustesuihkukirjoittimella voidaan tehdä kaikki vastaavat merkinnät suoraan tuotteeseen tai tuotteen ulkopakkaukseen.

Korkealaatuinen tulostusjälki
Domino C6000 mustesuihkukirjoittimella voidaan tulostaa grafiikkaa, viivakoodeja ja tekstiä käsittelemättömään pahviin, kartonkiin, kovalevyyn, vaneriin tai puuhun. Korkearesoluutio mahdollistaa tarkan tulostusjäljen ja hyvän kontrastin jopa ruskeaan kartonkiin. C6000 voidaan tulosta neljä riviä. Tulostusalueen maksimikorkeus on 70 mm.

Helppo käyttää
Suuri taustavalaistu LCD-näyttö ja kalvonäppäimistö tekevät viestien tekemisestä nopeaa ja helppoa. Tutut ikonit helpottavat viestien laatimista ja valintaa. Kirjoittimessa on suuri muisti usein toistuvien viestien tallentamista varten. Musteen loppumisen varoitusmerkki ilmoittaa alhaisesta musteen määrästä.Kestävä ja luotettava
C6000 on ruostumaton teolliseen ympäristöön suunniteltu ”stand alone” – kirjoitin, joten se ei tarvitse pc:tä toimiakseen. Kirjoitin voidaan myös yhdistää ohjausjärjestelmiin, verkkoversio on Windows-pohjainen. Kirjoitin on pienen kokonsa ja kompaktin muotoilunsa ansiosta helppo asentaa erilaisiin tuotantolinjoihin.

Selvää säästöä merkintäkuluissa
Kun merkinnän tehdään suoraan pakkaukseen, vältytään esipainatusten, varastoinnin, etikettien sekä etikettien tulostamiseen ja kiinnittämiseen käytettävien laitteiden aiheuttamilta lisäkustannuksilta. Samalla yksinkertaistetaan tuotantoprosessia ja varastonhallintaa.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Leif Berggren, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1380

Sähköposti
Jari-Pekka Eskelinen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Markus Tervonen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1315

Sähköposti
Lasse Räisänen, Avainasiakaspäällikkö

+358 10 400 1373

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero: