NiceLabel

NiceLabel on johtava etikettisuunnitteluohjelmistojen ja etiketöinnin hallintajärjestelmien kehittäjä, joka auttaa kaiken kokoisia yrityksiä parantamaan merkintöjen laatua, nopeutta ja tehokkuutta vähentäen samalla kustannuksia.

NiceLabel LMS etiketöinnin hallintajärjestelmien avulla organisaatiot pystyvät muuttamaan digitaalisesti koko merkintäprosessinsa suunnittelusta tulostamiseen ja etikettien hallintaan. Tuloksena on kevyempi ja ketterämpi toiminta, jonka avulla yritykset voivat reagoida nopeammin muuttuviin markkinaolosuhteisiin ja vaatimuksiin, saada tuotteet markkinoille nopeammin ja kilpailla tehokkaammin aloilla, joilla he harjoittavat liiketoimintaa.

NiceLabel tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia ratkaisuja

NiceLabel Cloud

Yksinkertaisin tapa suunnitella ja tulostaa tarroja

NiceLabel Cloud on markkinoiden yksinkertaisin, mutta kattavin pilvimerkintäratkaisu. Se auttaa kaikenkokoisia yrityksiä hallitsemaan tarroja tarrasuunnittelusta tulostukseen ja jokaiseen vaiheeseen siltä väliltä. NiceLabel Cloud on LMS Enterprise pilvessä – käytössä aina uusin NiceLabelin ammattilaisen ylläpitämä versio ohjelmistosta. Käyttöönotto todella nopeasti.
Ja jos niin halutaan KLINGER voi antaa tukea mm. etikettien suunnittelussa suoraan pilvessä.

 


Labelling Management System

Keskitettyä tulostuksen ja dokumenttien hallintaa, automatisoitua tulostusta, tulostusta internetin yli

NiceLabel LMS on seuraavan sukupolven kokonaisvaltainen etiketöinnin hallintajärjestelmä laadunhallintajärjestelmää käyttäville yrityksille ja säännellyille yrityksille. NiceLabel LMS sisältää kaiken, mitä tarvitset merkintöjen standardisointiin, keskittämiseen ja hallintaan.
Ohjelmistoversiot: LMS Pro, LMS Enterprise

 

PowerForms sovelluskehitin

Poista tulostusvirheet ja paranna tulostustehokkuutta

Merkintöjen todelliset kustannukset ovat kustannukset, jotka liittyvät tulostusvirheisiin, virheellisiin merkintöihin ja jopa tuotteiden markkinoilta vetämiseen tai sakkoihin.
NiceLabel PowerForms käyttöliittymälomakkeilla voidaan luoda täydellinen tulostussovellus, joka voidaan mukauttaa käyttäjien ja prosessien tarpeisiin. Näin minimoidaan manuaalinen tietojen syöttö ja samalla riski virheellisestä tiedosta. Myös henkilökunnan kouluttamiseen tarvittava aika vähenee.
Ohjelmistoversiot: PowerForms ja PowerForms Suite

 

Design & Print

Suunnittele ja tulosta etikettejä helposti. Tee vaikka tietokantaliityntöjä ilman IT:n apua

NiceLabel Desinger etikettien suunnitteluohjelmisto tarjoaa tutun Microsoft Word -tyyppisen käyttöliittymän. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi nopeasti suunnitella ammattimaisia etikettejä ilman aikaisempaa kokemusta viivakoodeista tai etikettiensuunnittelusta.
Etikettien tulostaminen dynaamisella tiedolla eroaa muun tyyppisten asiakirjojen tulostamisesta. Merkintäjärjestelmän on mahdollistettava tuotanto- ja varastohenkilökunnalle tulostaminen nopeasti ja ilman virheitä. NiceLabelissa tulostus tapahtuu tulostuslomakkeen kautta, joka auttaa käyttäjiä tulostamaan tarkat etiketit ilman virheriskiä.
Ohjelmistoversiot: Designer Express, Designer Pro ja Designer Pro Suite

 
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Aki Naukkarinen, Tuotepäällikkö

+358 10 400 1383

Sähköposti
Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen