Managed Design & Controlled Print

Uuden sukupolven etiketöinnin hallintajärjestelmä

NiceLabel LMS tarjoaa kokonaisvaltaista etiketöinnin hallintaa – se sisältää työkalut, joilla voidaan hallinnoida etiketöintiä keskitetysti. Ominaisuuksiin kuuluu mm. keskitetty dokumenttitietokanta, etikettien versiohallinta ja hyväksymisprosessi.  Nämä ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä yrityksille, joiden toimintaa ohjaa laatujärjestelmä ja/tai toimivat säädellyillä toimialoilla, kuten lääketeollisuus.

NiceLabel LMS sisältää kaikki Desing & Controlled Print ominaisuudet etikettien suunnitteluun ja sovelluskehitykseen ja sen lisäksi dokumenttien ja käyttäjien hallinnan (Control Center), tulostukseen internetin yli (Web Printing) ja integroituun tulostukseen (Automation).

Se tarjoaa myös mahdollisuuden ylläpitää kahdennettua järjestelmää, jossa myös kehitystyö voidaan tehdä varajärjestelmän puolella ja siirtää sieltä tuotantoon oikealla hetkellä.

LMS skaalautuu helposti pienestä muutaman kirjoittimen ohjauksesta useiden tuhansien kirjoittimien ohjauksen ja voidaan laajentaa kattamaan etätyöpisteitä, tavaran toimittajia ja/tai alihankkijoita.

Dokumenttien hallintajärjestelmä
Dokumentit (etikettipohjat, käyttöliittymälomakkeet, kuvat, tietokannat, jne.)  Muokkaa, esikatsele, hyväksy ja hallinnoi etiketöinnin dokumentteja ja käyttäjien rooleja keskitetysti

Lue lisää NiceLabelin sivuilta

 

Web Printing
Web printing on manuaalista tulostusta internetin yli käyttäen keskitettyjä tulostusdokumentteja, mutta kuitenkin paikallisia tulostimia. Tulostusjärjestelmä, joka voidaan ottaa käyttöön keskitetysti ja laajentaa kattamaan koko tulostuskenttä.

Lue lisää NiceLabelin sivuilta

 

Integroitu tulostus
Integroi tulostus SAP, Oracle ja muihin yrityssovelluksiin ilman erityistä ohjelmointiosaamista. Liitäntätapoja useita erilaisia sarjaportista HTTP-tapahtumaan. Saatavilla myös esim. SAP ABAB integrointi työkalut.

Lue lisää NiceLabelin sivuilta


Pyydä tarjous

Tuotenumero: