Ventus etiketöintilaitteet

Ventus etiketöintilaitteet ovat Suomessa suunniteltuja sekä valmistettuja etikettien kiinnitysyksikkösarjoja. Tuotekehityksestä ja valmistamisesta vastaa KLINGER Finland Oy. Tuotekehittelyn lähtökohtana on peruslaite, johon on suunniteltu erilaisia etikettien kiinnitysratkaisuja.

Uudessa -20 konseptissa on entistä pienempi runko, joten laite mahtuu ahtaampaankin paikkaan. Laitteen hallintaohjelmisto on saatavana perinteisen 2 x 20 mrk LCD-näytön lisäksi myös Windows päätteellä, johon voidaan asentaa Ventuksen ohjauksen lisäksi vaikkapa NiceLebel etikettien tulostusohjelmisto tai ohjausohjelma voidaan asentaa halutessa myös asiakkaan omalle Windows PC:lle.

Viimeksi tulostettu etiketti kiinnitetään. Tämä mahdollistaa yksilöllisten etikettien tulostamisen.

Ventukseen voidaan valita kirjoitin usean eri valmistajan mallistosta ominaisuuksiltaan ja ohjelmiltaan asiakkaan tarvetta vastaavaksi. Eri kirjoitinmalleja on esitelty täällä.

Useat mallimme sekä asiakaskohtainen muunneltavuus mahdollistavat Ventus-etiketöintilaitteiden sovellettavuuden monenlaisille tuotantolinjoille. Ventuksella kiinnität etiketin tuotteeseen juuri haluamaasi kohtaan: päälle, sivulle, pohjaan, syvennykseen. Ventus-tuotesarjan käyttövarmuuden takeena on kotimainen valmistus, varaosien ja huollon nopea saatavuus.
Olemme toimittaneet Ventus-etiketöintiratkaisuja mm. elintarvike-, rakennustarvike- ja puutavarateollisuuteen.

VENTUS 520
kiinnittää etiketin paineilmalla. Soveltuu tuotantolinjoille, joissa etiketin kiinnityksen on tapahduttava nopeasti.

VENTUS 620
kiinnittää etiketin männällä. Soveltuu parhaiten etikettien kiinnitykseen silloin, kun tuotteiden ja etikettien koko tai kiinnitysetäisyys vaihtelevat.
Löytyy sekä tuuletintoiminen kiinnityskärki että Erityisominaisuutena uudessa 610 A plus mallin kiinnityspäässä on ainutlaatuiset imualueen säätösauvat, joiden avulla etikettikoon muuttaminen käy nopeasti ja helposti.

VENTUS 920
kiinnittää etiketit joustokärjellä. Kääntyvä kiinnityskärki seuraa tuotteen pintaa, mikä takaa sen, että etiketti kiinnittyy joka kohdasta kunnolla.

VENTUS 920VL
malli mahdollistaa useiden erilaisten etiketöintitapojen suorittamisen yhdellä ja samalla laitteella. Kiinnityskärjen rakenne on suunniteltu siten, että samalla kärjellä voidaan kiinnittää eri kokoisia etikettejä sekä päälle, sivuille, eteen, taakse ja kulman yli.

VENTUS 1020
on kehitetty erityisesti tuotteiden etu- ja takamerkintään. Ventus 1020:n saadaan lisävarusteena paineilmakiinnitys, joka nopeuttaa etiketöintiä.

VENTUS PALLET
on tarkoitettu lavojen etiketöintiin. Ventus PALLET:n lavaetiketöinti toimii täysin automaattisesti. Kaikki etikettiin tuleva tieto saadaan suoraan käyttöjärjestelmästä. Ventus PALLET kiinnittää etiketit joko lavan yhdelle tai kahdelle sivulle.

Ventus etiketöintilaitteet saatavilla KLINGER Finland Oy:lta, ota yhteyttä.
Kirjaudu verkkokauppaan

Myynti

Jari-Pekka Eskelinen, Myyntipäällikkö

+358 10 400 1399

Sähköposti
Matias Skarp, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1316

Sähköposti
Joni Teronen, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1401

Sähköposti
Santtu Lumiranta, Aluemyyntipäällikkö

+358 10 400 1317

Sähköposti

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen