Korkeapaineiset kiilaluistiventtiilit

Korkeapaineisia kiilaluistiventtiileitä käytetään sulkuventtiileinä höyrylinjastoissa, joissa putkiston paineluokitus on välillä PN250-500. Kiilaluistiventtiilien koot alkavat DN65 ja ovat suurimmillaan DN700.

Eri materiaalivalinnoilla voidaan lämpötilaa kasvattaa samaan aikaan paineen keston juurikaan vähenemättä. Materiaalivaihtoehtoja löytyy 15NiCuMo5-6-4, 16Mo3, 13CrMo4-5, 11CrMo9-10 sekä X10CrWMoVNb9-2. Muitakin materiaaleja voimme toimittaa tehdastoimituksena.

Välipaine kiilaluistiventtiileitä käytetään paineluokille PN63-160, samoin kuin ylemmissäkin paineluokissa niissä venttiilien koot ovat välillä DN65 ylöspäin ja käytettävissä on sekä hitsauspäiset että laipalliset liitokset. Tässä paineluokassa saatavana olevat materiaalit ovat perinteinen takeinen hiiliteräs ja tehdastoimituksena 16Mo3.

Kiilaluistiventtiileitä on saatavana myös eri standardien liitoksilla, hitsattavayhteinen ja laipallinen niin EN-, ANSI- kuin JIS-standardien mukaiset liitokset ovat mahdollisia näille venttiileille.


Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen