Uusi Ventus PacTec-tapahtumassa

18.05.2022

PacTec 2022 Logo

Pakkausalan ammattilaiset kokoontuvat PacTec-tapahtumaan 18.-19.5.2022 Helsingin Messukeskukseen katsastamaan alan nykytilaa, uutuuksia ja tulevaisuuden näkymiä.
KLINGER Finland Oy esittelee osastollaan 6p51 tuotemerkinnän uusimpia ratkaisuja kuten uuden sukupolven Ventus-etiketöintilaitteen.

Ennakkoesittelyssämme on uuden sukupolven kotimainen Ventus-etiketöintilaite, joka tulostaa ja kiinnittää etiketin automaattisesti tuotteeseen, myyntieräpakkaukseen tai lavaan. Ventuksen suunnittelussa on kiinnitetty huomio käytettävyyteen, turvallisuuteen, fyysiseen kokoon ja integrointiin moderneihin automaatiojärjestelmiin. Ventus on täysin yhteensopiva markkinoiden johtavien tulostuskoneistojen, kuten Zebran, Saton, Honeywellin, TSC:n ja CAB:n kanssa.

Osastollamme on esillä myös pienpanimoille ja kemian teollisuuteen soveltuva kompakti Intrex-etiketöintilinja, joka kiinnittää tuote-etiketit pulloihin ja tölkkeihin nopeasti ja siististi. Samalla tuotteisiin tulostetaan päiväysmerkinnät.

Etiketöinnissä syntyy aina jätettä, jos etiketin taustapaperia ei pystytä kierrättämään muualla teollisuuden prosesseissa. Päämiehemme Sato on julkaissut tarratulostimen, jossa voidaan käyttää ns. linerless-etikettiä. Tarrarullassa ei ole taustapaperia lainkaan ja tulostin leikkaa tarranauhan halutun pituiseksi integroidun leikkurin avulla. Näin myös tarrarullaan mahtuu enemmän tulostettavaa.

Esittelemme myös Dominon nopeita 2D-koodien sekä erä- ja päiväysmerkintöihin tarkoitettuja mustesuihkutulostimia ja niihin integroitavia saman valmistajan tarkistuskameroita.

Värietikettejä on helppo tulostaa myös itse. Jos tuotenimikkeitä on paljon ja tuotantoerät pieniä, on järkevämpää tulostaa tarroja haluttu määrä itse ennemmin kuin tilata niitä painotalosta hyllyyn vanhenemaan. Epson Colorworks -tarrakirjoittimet tulostavat tarrat ja lipukkeet väreissä ensiluokkaisella painolaadulla.

Tervetuloa tutustumaan ratkaisuihimme tarkemmin!

Lisätietojen antaja:

Markku Tilli
Myyntijohtaja / Tuotemerkintä
markku.tilli@klinger.fi
p. 040 833 9722

Linkit:

Tuotemerkintä ja etiketit
Yrityssivumme PacTec-tapahtuman sivuilla
LinkedIn

#KLINGERFinland