Haemme nyt tiivisteliiketoimintaan Aluemyyntipäällikköä Lappeenrantaan. Pääset mukaan vahvistamaan teknistä myyntiryhmäämme ja ottamaan vastuun omasta myyntialueestasi. Myyntialueesi sovitaan työsuhdeneuvotteluissa.

Tehtävät

Tehtävänäsi on itsenäisesti toteuttaa Itä-Suomen alueen tiivisteliiketoimintaa. Sinulla on kokonaisvaltainen vastuu alueen kaupankäynnistä, ja tavoitteet ovat korkealla.

Olet myynnin ammattilainen, jolla on aiempaa kokemusta teollisuustuotteiden myynnistä. Saat hoitoosi asiakassalkun, jonka liikevaihto on n 70–80 % myyntitavoitteestasi. Muun liikevaihdon hankit uusilta asiakkailta. Myynnin tiimissä saat tukea neljältä aluemyyjä kollegalta sekä esihenkilöltäsi. Lisäksi apunasi myynnin toteuttamisessa on osaava viiden hengen myyntiassistenttitiimi, joka huolehtii yhdessä kanssasi tilaukset toimituksiksi.

Aluemyyntipäällikkönä arkesi sisältää tarjouksien tekemistä, kauppojen ja projektien loppuun saattamista sekä asiakasyhteydenpitoa. Työtä tehdään etätyönä kotoa käsin, mutta työ sisältää paljon myyntitapaamisia asiakkailla laajalla Kaakkois-Suomen alueella. Alussa perehdytyspäiviä myös Masalassa Kirkkonummella pääkonttorilla.

Työpäiväsi vaihtelevat sen mukaan, millaisia tarpeita asiakkaillasi on. Jotkut tilaukset ovat arkista rutiinia ja nopeaa kauppaa, mutta joidenkin kanssa vaaditaan suunnittelua, neuvottelua ja myyntitaitoja.

Asiakasaktiivisuus on tärkein mittari, jota seuraamme tiiviisti. Asiakastapaamisten ja tarjousten määrä korreloi syntyvään kauppaan, joten tulos tehdään ainoastaan kovalla työllä ja siihen on oltava riittävä rutiinitaso.

Aluemyyntipäällikön ominaisuuksia

Odotamme sinulta hyvää toimialatuntemusta ja aikaisempaa b2b-myyntikokemusta. Koet myynnin vahvuudeksesi ja nautit asiakaskohtaamisista. Luovuudella haet ratkaisuja asiakkaan kanssa ja toimit aina pitkäjänteisesti asiakkuutta rakentaen. Luonteeltasi olet avoin, energinen ja tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen.

Myyjänä olet myynninnälkäinen, mutta ammattimainen. Et hae aina nopeinta yksittäistä kauppaa, vaan rakennat osaamisellasi luottamusta asiakaskunnassasi. Uskot siihen, että määrätietoinen ja systemaattinen työtapa tuo parhaan tuloksen. Oma-aloitteisuutesi näkyy siinä, että osaat ennakoida, suunnitella ja työstää myyntiprospektejasi jatkuvasti ja tuot uusia asiakaspotentiaaleja pöydälle jatkuvasti. Kunnianhimosi näkyy asiakasaktiivisuudessa, jonka pidät koko ajan korkealla tasolla.

Suomen kielen lisäksi riittävä englannin kielen taito luo menestymisellesi edellytykset. Ruotsin ja/tai Saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:

  • kokemus teollisuuden myynnistä
  • sujuva kirjallinen ja suullinen englanti

Lisäksi eduksesi on:

  • hyvät neuvottelutaidot

Palkkaus ja muut ehdot

Aluemyyntipäällikön tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työskentely tapahtuu arkisin. Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän kuukausipalkan haitari on 3000 €- 4500 €/kk. Palkka muodostuu kiinteästä palkasta ja myyntiprovisiosta, jota tulee heti alusta alkaen olemassa olevista asiakkaista.

Palkka neuvotellaan työsuhdeneuvottelussa. Aloituspalkan määrään vaikuttaa aikaisempi vastaava menestyksellinen työkokemus.

Palkkauksen ohella työssämme on käytössä mm. kattava työterveyshuolto sekä kulttuuri- ja liikuntaedut.

Rekrytoinnin eteneminen ja aikataulut

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hae paikkaa viimeistään 30.1.2023 tämän linkin kautta!

Hakemuskäsittelyt ja ensimmäisen vaiheen haastattelut hoitaa yhteistyökumppani ATA-Henkilöstöpalvelut, toisen kierroksen haastattelut ja valinnat tekee KLINGER Finland Oy. Työsuhde solmitaan KLINGER Finlandin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä sekä rekrytoinnista saat ATA:n yksikön päällikkö Elina Petäjäniemeltä, puh 050 570 4082 tai elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi