Haemme nyt Konepajatyöntekijää Masalaan.

Siisteissä ja nykyaikaisissa tuotantotiloissa Kirkkonummen Masalassa työskentelee nuorekas 7 hengen tiimi, jossa jokainen vastaa yhden kappaleen kokoonpanosta alusta loppuun. Kyseessä ei ole liukuhihnatyö vaan kokoonpano koostuu hyvin erilaisista työvaiheista, joten työpäivät ja viikot ovat erilaisia. Teemme 37,5 tuntista työviikkoa klo 8-16. Työsuhde on vakituinen.

Odotamme hakijalta

Tehtävään ja käytössä olevin koneisiin annetaan kattava perehdytys mutta hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen antaa esimerkiksi metalli- tai konepuolen koulutus tai vankka työkokemus vastaavissa tehtävissä työskentelystä. Koneistuksesta on hyvä olla ymmärrystä, sillä koneissamme käytetään mm. ProtoTRAK ja Heidehain ohjelmointia. Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia ja erilaisten työkalujen käyttö on oltava luontevaa, mutta myös maalaus ja/tai hitsauskokemus katsotaan eduksesi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja motivaatio tehdä laadukasta jälkeä.

Sinulla on:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Suomen kielen taito
  • Oma-aloitteisuutta
  • Tarkkuutta

Mitä tarjoamme?

Työympäristö on meillä valoisa, samoin kuin työyhteisömme. Työsuhteet meillä ovat pitkiä ja toivomme tehtävään työntekijää, joka haluaa sitoutua ja oppia tuotannon monet eri tehtävät. Tehtävässä noudatetaan Kaupan alan työehtosopimusta ja palkkaus on osaamisesi ja kokemuksesi mukaan 2200-2600 €/kk. Lisäksi maksamme vuosittaisena bonuksena henkilöstömme kesken jaettavan osuuden yrityksen tuloksesta, joka on ollut noin 2000-2500 €/työntekijä. Terveystalon kattava työterveyshuoltomme on työntekijän käytössä työsuhteen ensimmäisestä päivästä lähtien.

Rekrytoinnin eteneminen ja aikataulut

Aloitamme haastattelut jo haun ollessa käynnissä ja työn aloitus on ajateltu toukokuulle. Hae paikkaa viimeistään 26. maaliskuuta 2023, klo 23.59 mennessä tämän linkin kautta!

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy tekee ensimmäisen kierroksen työhaastattelut ja toinen haastattelukierros järjestetään KLINGER Finland Oy:n toimesta Kirkkonummella. Työsuhde solmitaan KLINGER Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Annukka Söderena, annukka.soderena@ammattitaitoa.fi, 044 7589144.