Tekninen myyjä Anturi-tiimiin

Jatkuvan kasvun turvaamana vahvistamme koneutomaation anturi- ja moottoritiimiä. Etsimme teknistä myyjää  asiakaskeskeiseen rooliin kasvattamaan liiketoimintaa. Tehtäväsi on palvella olemassa olevien asiakkaiden tarpeita sekä osallistua aktiivisesti uusasiakashankintaan.  Myyntiprosessissa teet asiakkaan kanssa tarkemman tarvekartoituksen, jonka perusteella suunnittelet yhdessä asiantuntevan KLINGER-tiimin kanssa sopivan ratkaisuehdotuksen kustannusarvioineen.  Johdat tarjousprosessia kokeneen myyjän tavoin määrätietoisesti päätökseen asti.

Tehtävääsi sisältyy myynnin ohella asiakasviestien käsittelyä ja tarvittavaa päämiesyhteydenpitoa.

Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Kirkkonummen Masalassa. Asiakkaat ovat koko Suomen alueella joten asuinpaikkasi voi olla myös esim Tampereen seutu tai Keski-Suomi. Työskentelet osana 6 hengen tiimiä. Raportoit työssäsi myyntipäällikölle. KLINGER Finlandilla myös osittaiset etätyöt ovat mahdollisia.

Osaamisesi

Hallitset jo entuudestaan kokonaisratkaisujen myyntityön  nykyasiakkaiden huolenpidosta uusasiakashankintaan. Arvostamme aikaisempaa kone- ja laiteautomaation tuntemusta sekä kokemusta teknisestä myynnistä. Asiakaskentän tuntemus entuudestaan sekä antureiden ja askel -/ servomoottoripuolen  perustietojen osaaminen on eduksi. Yleisimpien Windows ohjelmien hallinta kuuluu sinulla rutiineihin.

Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä. Ymmärrät asiakkaiden prosessit ja haet tiimin kanssa parhaat ratkaisut asiakkaalle.  KommunikoiT sujuvasti suomeksi ja englanniksi (sekä suullinen että kirjallinen taito). Tehtävässä luet ja tuotat tekstiä molemmilla kielillä, joten arjen sujuvuus edellyttää molempien riittävää osaamista. Olet työssäsi päivittäin yhteydessä päämiehiin ja asiakkaisiin, joista osa englanninkielisiä.

Työ on osaksi liikkuvaa ympäri Suomen, joten ajokortti on välttämätön. Matkapäiviä arvioidaan kertyvän n 50-60 vuodessa.

Mitä tarjoamme

Työsuhteesi on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus 3 500 – 4 800 €/kk, joka rakentuu n 70 %:sti kiinteästä pohjasta ja 30%:sti myyntiin perustuvasta osasta. Palkka neuvotellaan tarkemmin työsuhdeneuvottelussa. Aloituspalkan määrään vaikuttaa aikaisempi vastaava menestyksellinen työkokemus. Palkkauksen ohella yhtiöllämme on ajantasaiset henkilöstöedut mm. kattavasta työterveyshuollosta kulttuuri- ja liikuntaetuihin sekä mahdollisuus täyssähköautoon autoetuna.

Hyvän taustatuen onnistumisellesi varmistamme tarjoamalla tarvittavan perehdytyksen tehtävään. Bonuksena saat hyvät tiimikaverit, kohtuullisen työpaikkahuumorin ja toimivat tilat Masalassa.

Rekrytoinnin eteneminen ja aikataulut

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hae paikkaa viimeistään 20.5.2024 tämän linkin kautta!

Hakemuskäsittelyt ja ensimmäisen vaiheen haastattelut hoitaa yhteistyökumppani ATA-Henkilöstöpalvelut, toisen kierroksen haastattelut ja valinnat tekee KLINGER Finland Oy. Työsuhde solmitaan KLINGER Finlandin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä sekä rekrytoinnista saat ATA:lta Elina Petäjäniemi, puh 050 570 4082 tai elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi