KLINGER Finland Oy:llä on pitkä historia teollisuuden saralla. Alkujaan vuonna 1940 Aseko Oy:nä perustettu yritys kävi kauppaa koneilla, konetarvikkeilla sekä sähkö- ja radiolaitteilla. Alkuvuosinaan Aseko toimitti muun muassa mikroaaltoputkia valtion sähköpajan kehittämään ja rakentamaan tutkaverkostoon.

1950-luvulla Asekosta tuli KLINGERin edustaja. Edustus toi mukanaan teollisuuden tiivisteet, osoittimet, lasit ja venttiilit tuotevalikoimaan. Masalan keskusvarasto rakennettiin 1960-luvulla. Samanaikaisesti Asekosta tuli koko maan kattava myyntiorganisaatio.

1980-luvulla kansainvälinen KLINGER osti Aseko Oy:n, joka näin ollen liitettiin KLINGER-konserniin. Myöhemmin Aseko osti Meckelborg Oy:n ja Ramikro Oy:n, muodostaen näin Aseko-yhtiöt. Yhtiön kasvaessa muutettiin yhteisiin tiloihin Masalaan, johon myynnin tukitoimet keskitettiin ja myynti organisoitiin vuosituhannen vaihteessa asiakaslähtöisesti toimialoittain.

Vuonna 2000 perustettiin holdingyhtiö KLINGER Finland Oy, joka omistaa Aseko Oy:n, Meckelborg Oy:n ja KLINGER-Ramikro Oy:n. Aseko keskittyi teollisuusventtiili- ja elektroniikkaliiketoimintaan, Meckelborg teolliseen tuote- ja pakkausmerkintään ja KLINGER-Ramikro teollisuuden tiivisteratkaisuihin. Vuonna 2014 Aseko Oy, Meckelborg Oy ja KLINGER-Ramikro Oy sulautettiin KLINGER Finland Oy:n liiketoimintayksiköiksi ja vuonna 2017 näiden aputoiminimien käytöstä luovuttiin. Nykyään toimimme kaikki yhdessä KLINGER Finlandin nimellä.

Tänä päivänä työllistämme noin 100 henkilöä Kirkkonummen Masalassa ja Viron toimipisteessämme KLINGER Balticilla. KLINGER Finlandin visio on “Arvostetuin kumppani lähellä ja kaukana” ja tavoitteemme onkin tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita, johtavaa asiantuntemusta ja joustavaa asiakaspalvelua. KLINGER Finlandin teknisen kaupan vankka tuntemus kulminoituu tänään kolmeen vahvaan tukipilariin: osaavaan henkilökuntaan, laadukkaisiin, maailmanlaajuisesti tunnettuihin tuotteisiin sekä kattavaan tuotevarastoon ja sen palveluihin.