Tarjoamme ratkaisuja etikettipulaasi

Friday April 1st, 2022

KLINGER Finland on merkittävä etikettien toimittaja Suomessa, mutta myös johtava merkintäratkaisujen toimittaja. Pystymme auttamaan asiakkaitamme etikettipulassa tarjoamalla etiketin korvaavia merkintätapoja.

Paperiliiton lakko UPM:n tehtailla on jatkunut jo useamman kuukauden. Lakon vaikutukset alkavat olla kriittiset koko Euroopassa etikettimateriaalipulan vuoksi. Jo ennen lakon alkamista etikettien raaka-aineiden saatavuus oli heikentynyt, toimitusajat olivat venyneet ja hinnat nousseet useaan otteeseen. Etikettien kysyntä on ollut suurempaa kuin koskaan koronapandemian vuoksi. Vallitseva etikettipula on vaarantamassa jopa huoltovarmuutta.

Ratkaisumme vallitsevaan etikettipulaan

Domino V

» Domino V-sarjan kalvokirjoittimet

Kalvokirjoittimia voidaan käyttää kaikissa sovelluksissa missä kalvosta muodostetaan tuotepaketteja tai tuotteita. V-sarjan kirjoittimilla voidaan tulostaa kalvoon joko liikkeessä tai sen ollessa pysähdyksissä. Lämpösiirtotekniikalla suoraan hiilinauhasta kalvoon.

Esim. flowpack-linjat, syvävetolinjat ja muut rullalta purkautuvat kalvokoneet.

Domino CX

» Domino Cx-sarjan mustesuihkut

Cx350 korkearesoluutioisella mustesuihkulla voidaan korvata erittäin näppärästi kartonkilaatikoiden etiketit. 65 mm korkea mustesuihkumerkintä on myös huomattavasti edullisempi ja toimintavarmempi merkintätapa kuin etiketti. Ruskeaan tai vaaleaan kartonkiin huippuvalinta!

Esim. kartonkilaatikon muodostajat, kuljettimet missä liikkuu pahvilaatikoita, manuaaliset merkintälinjat ja tuotantolinjat.

» Domino Ax-sarjan mustesuihku

Jos tarpeena on vain noin 10 mm korkeaa tekstiä, niin Ax-sarjan jatkuvakiertoiset mustesuihkut toimivat materiaalissa kuin materiaalissa. Käyttäjäystävällistä ja helppoa merkintää kaikkiin tuotteisiin.

Esim. pvm-merkinnät, tuotenumerot, yksilöivät numerot jne.  

Ota yhteyttä myyntiimme!