KLINGER PSM -grafiittitiiviste

KLINGER PSM on grafiittitiiviste 0,1 mm paksuisella rei’itetyllä teräsvahvikkeella (SS 316). KLINGER PSM on ensiluokkainen grafiittitiiviste jonka puhtausaste on 99%. Tiiviste on varustettu tarttumattomalla pinnoitteella joka helpottaa tiivisteen irrottamista. Teräsvahvike on kiinnitetty grafiittiin mekaanisesti, eikä tiivistemateriaali siten sisällä liimaa. Vahvike helpottaa tiivisteen käsittelyä sekä parantaa sen kestävyyttä. KLINGER PSM on viimeistelty tarttumattomalla pinnoitteella, joka mahdollistaa tiivisteen irrottamisen laipasta vaikka sitä olisi käytetty erittäin korkeissa lämpötiloissa.

DIN 28090-2 mukainen TGA testi paljastaa, mikä on grafiitin massahävio 670°C asteessa. KLINGER PSM materiaalin massahäviö on enintään 4%/h.

Materiaali on saatavilla myös sisäpuolisella (316TI) teräsreunavahvistuksella: KLINGER PSM -grafiittitiiviste liekkirenkaalla PSM toimitetaan valmiiksi leikattuna standardikokoisina tai mittojen mukaan. Jos leikkaat itse tiivisteen levytavarasta, niin suosittelemme KLINGER SLS tiivistettä.

Käyttökohteet
KLINGER PSM soveltuu käytettäväksi tiivisteenä yleisimpien väliaineiden kanssa. Äärimmäisen kemiallisen- ja lämmönkestävyytensä vuoksi tiivistettä käytetään laajalti petrokemian- ja kemianteollisuudessa mm. höyrysovelluksissa.

Hyväksynnät
KLINGER PSM-tiivisteellä on BAM-, WRc-, DIN-DVGW- ja FireSafe (API 6FB) -hyväksynnät.
Kirjaudu verkkokauppaan
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin

Pyydä tarjous

Tuotenumero:

Istuntosi on vanhentunut, ole hyvä ja kirjaudu uudelleen